Μπαχ - Η πρώτη μου ορχήστρα από τις εκδόσεις Διόπτρα

Από τις εκδόσεις Διόπτρα Κυκλοφόρησαν πρόσφατα  4 μουσικά παραμυθακια που είναι η πρώτη επαφή των παιδιών με την κλασική μουσική.



Όλα τα παιδιά, από έμβρυα, λατρεύουν τη μουσική. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι οι επιστήμονες συστήνουν στις εγκύους να βάζουν μουσική κοντά στην κοιλιά τους. 

Η κλασική θεωρείται η καταλληλότερη μουσική για παιδιά (και ενήλικες), καθώς ακούγεται εύκολα και ηρεμεί. ‘Αλλωστε, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι οπαδοί της κλασικής μουσικής έχουν τελείως διαφορετική εγκεφαλική δομή από τους υπολοίπους και είναι πιο ανοιχτοί ως άνθρωποι και με τον εαυτό τους και με τους γύρω τους.

Το βιβλίο που έχουμε πλέον στα χέρια μας είναι ένα πολύ ωραίο και μουσικό βιβλιαράκι με κλασική μουσική ότι πρέπει για τα παιδάκια ηλικίας 2 με 3 που έρχονται σε επαφή με τα βιβλία Θα το λατρέψουν. Σε κάθε σελίδα που γυρνάνε πατάνε το κουμπάκι και ακούνε μουσική




Μπαχ - Η πρώτη μου ορχήστρα



Παταμε το κουμπί και ακούμε την υπέροχη μουσική του Μπαχ
Αυτό το πολύχρωμο εικονογραφημένο ηχητικό βιβλίο είναι μέρος μιας σειράς βιβλίων που παρουσιάζουν στα μικρά παιδιά τους μοναδικούς ήχους της κλασικής μουσικής. Πατήστε το κουμπί για να ακούσετε αποσπάσματα  του Μπαχ. Δείτε παράλληλα τις εικόνες από τα αγαπημένα ζώα και γυρνώντας προς τα πίσω αναγνωρίστε με το μικρό σας τα μουσικά όργανα.



Θα το βρείτε στις εκδόσεις Διόπτρα και θα βρείτε και άλλους τίτλους όπως



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου