Ο ΚΛΟΥΖ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

O Γερμανός Γίργκεν Μπανσέρους έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Κλουζ και τους πολυαγαπημένους Μίλι και Μάγκνους!
Ο Γίργκεν Μπανσέρουςένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας παγκοσμίως και «πατέρας» του Κλουζ, αγαπά πολύ την Ελλάδα και αυτή τη φορά ταξιδεύει βόρεια παρέα με τα Public, φέρνοντας μαζί του όλα τα τελευταία νέα του μεγαλύτερου μικρού ντετέκτιβ, αλλά και τους νέους αγαπημένους ήρωες Μίλι και Μάγκνους. Οι μικροί μας φίλοι που κατοικούν στις Σέρρες, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά και να μάθουν τα πάντα για τα νέα του βιβλία.





Γνώρισε από κοντά τον δημιουργό του Κλουζ - Εκδηλώσεις
Ο Γίργκεν Μπανσέρους έρχεται στη Β. Ελλάδα και συναντά τους αναγνώστες του σε πέντε διαφορετικές πόλεις! Σε περιμένουμε για να ακολουθήσουμε όλοι μαζί τα ίχνη του ντετέκτιβ Κλουζ και να περιπλανηθούμε μαζί με τη Μίλι στον πύργο του βαρόνου Μάγκνους. Για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε υπόπτους και να εξιχνιάσουμε το δικό μας αστυνομικό μυστήριο, μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου, για έμπνευση, το αγαπημένο σου βιβλίο του Γίργκεν Μπανσέρους, αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω απ’ όλα… διάθεση για παιχνίδι! Σε όποια εκδήλωση κι αν βρεθείς θα σε περιμένει το κίτρινο ντετεκτιβικό καπέλο του αγαπημένου σου ήρωα για να γίνεις κι εσύ επίσημα βοηθός του.
Δες παρακάτω τις πόλεις που θα επισκεφθεί ο Γερμανός συγγραφέας και κάνε κλικ σε αυτή που σε ενδιαφέρει για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση.
 
• Σέρρες, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στις 6 μ.μ., στο Public (Τσαλοπούλου 9)
Την εκδήλωση συντονίζει η εταιρεία θεάτρου TheatrAction.

• Κατερίνη, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, στις 6 μ.μ., στο Public (Ανδρούτσου & Ερμού 5)
Την εκδήλωση συντονίζει η εταιρεία θεάτρου TheatrAction.

• Λάρισα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο του Ουήλ (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου)
Την εκδήλωση συντονίζει η παιδαγωγός και εμψυχώτρια Μαριάντζελα Τσοπέλα.

• Βόλος, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 μ.μ., στο Public (Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9)
Την εκδήλωση συντονίζει η παιδαγωγός και εμψυχώτρια Γιώτα Έλληνα.

• Θεσσαλονίκη, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στο Public της Τσιμισκή (Τσιμισκή 24 - Μητροπόλεως 33)
Την εκδήλωση συντονίζει η εταιρεία θεάτρου TheatrAction.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου