Καλικαντζαρολογία- Καλικαντζαροδιωκτική, του Στέλιου Πελασγού


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παρά τα καλικαντζαρικά εμπόδια, κατορθώσαμε να εκδώσουμε το βιβλίο που θα σώσει κάθε γενναίο παιδί από τις πονηριές των καλικάντζαρων.

Μέσα εδώ θα βρεις πληροφορίες και κόλπα για να γίνεις ένας μαθητευόμενος καλικαντζαροδιώκτης. Να ξέρεις ότι η επιστήμη μας είναι πολύ χρήσιμη. Αν αποφασίσεις να γίνεις καλικαντζαριοδιώκτης όταν θα μεγαλώσεις, όλοι θα σε ευγνωμονούν. Κυρίως τα πιο μικρά παιδιά, γιατί οι καλικάντζαροι τους κρύβουν τα μολύβια και τις δεξιές κάλτσες.

Ένας πλήρης καλικαντζαροδηγός με λεπτομέρειες για τα συμπαθή, ενοχλητικά, κακομούτσουνα πειραχτήρια της ελληνικής λαϊκής παράδοσης και το πώς θα τα… διώξεις μακριά!


Ο συγγραφέας του βιβλίου, Στέλιος Πελασγός, εκθέτει τους καλικάντζαρους… ανεπανόρθωτα. Από το πώς είναι, πού ζουν, από που έρχονται, πού θα τους συναντήσετε, τι σκανταλιές κάνουν, πόσο άσχημοι και μοχθηροί είναι, μέχρι σας μαθαίνει πώς να μιλάτε μαζί τους, πώς να διαβάζετε τα μηνύματά τους και πώς να φτιάχνετε καλικαντζαροπουτίγκα για το βράδυ της έλευσής τους.

Μια καλή πρόταση για τα χριστούγεννα. Θα το βρείτε στις εκδόσεις Πατάκη






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου