Άρωμα Λουίζας - ένα πέρασμα στην ωριμότητα

Aπό τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ κυκλοφορεί το βιβλίο «άρωμα Λουίζας», που είναι βέβαιο πως θα σου κρατήσει υπέροχη συντροφιά και θα σε γοητεύσει από τις πρώτες του σελίδες. Πρόκειται για ένα αισιόδοξο μυθιστόρημα για την αγάπη και τη απώλεια, που προσεγγίζει με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής. Μια συγκινητική ιστορία για όσα έχουμε και δε το γνωρίσουμε, για όσα θα θέλαμε και δε μπορούμε να έχουμε και για όσα μπορούμε να πετύχουμε και δε το ξέρουνε



Το «Άρωμα Λουίζας» είναι ένα πέρασμα στην ωριμότητα

Με γραφή λιτή, χωρίς πολλά πολλά, με χιούμορ και συναίσθημα, με γλυκιά εικονοπλαστική δύναμη και μια αφηγηματική ροή που τη λατρεύεις γιατί δε σε «καθυστερεί» από το παρακάτω της ιστορίας, η Βίκυ Μωραγιάννη μπήκε στην καρδιά μου. Γέλασα, συγκινήθηκα, ταυτίστηκα, κατακτήθηκα.


Το «Άρωμα Λουίζας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας είναι ένα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσετε. Μέσα στις ζόρικες μέρες που διανύουμε, οι χαραμάδες φωτός είναι λιγοστές, γι’ αυτό και πολύτιμες. Μια χαραμάδα φωτός είναι και η γραφή της Βίκυς Μωραγιάννη.



Είναι μια τρυφερή ιστορία που περιγράφει τη σχέση και τα συναισθήματα γιαγιάς Λουίζας - εγγονής Λουίζας, μέσα από τη ματιά και των δύο, ενώ παράλληλα ξετυλίγονται οικογενειακά μυστικά, ένα οδοιπορικό ταξίδι κι ένα ιδιότυπο κυνήγι θησαυρού. Είναι μια ιστορία προσωπικής αναζήτησης, ένα πέρασμα στην ωριμότητα και ταυτόχρονα ένας ύμνος στην παντοτινή αγάπη.



Θα το βρείτε στις εκδόσεις Μίνωας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου