Διαβάζουμε το "απλώς ένα χαρτί"

Πριν λίγες μέρες έπεσαν στα χέρια μου ένα νέο βιβλίο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Ένα βιβλίο που εξάπτει τη φαντασία



Ένα βιβλίο που ο ήρωας μας ο Σωτήρης αποφάσισε να ζωγραφίσει κάτι από τη φαντασία του, αλλά δυστυχώς βρήκε μόνο το χαρτί και όχι τις μπογιές του
 Οπότε Σκεφτεηκε πως να εκμεταλλευτεί αυτό το χαρτί και πως να ζωγραφίσει χωρίς τις μπογιές. Τελικά αφού πήγε σε όλους τους συγγενείς του απέδειξαν ότι αυτό δεν είναι ένα απλό χαρτί, αλλά Ένα χαρτί με πολλές ιδιότητες, και πολύ χρήσιμο που ούτε εγώ το φαντάζουν.




Το βιβλίο διαβάζω ιστορίες ΑΠΛΩς ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ της Ληδα-Αλεξανδρα Λιάρου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο εχει ως θέμα την ανάπτυξη της φαντασίας και είναι για παιδιά ηλικίας 6 και πάνω. Φυσικά το βιβλίο δεν τελείωνε εδώ.

Στο τέλος του βιβλίου έχει 4 σελίδες γεμάτες.δραστηριότητες γιατί έτσι θα κατανοήσουμε καλύτερα το παραμύθι και φυσικά τις νέες λέξεις.
Ένα χρήσιμο μικρό βιβλίο που κάνει θαύματα



Περιγραφή βιβλίου


ΔΩΡΟ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ QR CODE
Μία ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού, ο μικρός Σωτήρης αποφασίζει να ζωγραφίσει κάτι από τη φαντασία του. Παίρνει λοιπόν ένα χαρτί από το συρτάρι με τα υλικά του, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τις μπογιές του. Πώς όμως να ζωγραφίσει χωρίς μαρκαδόρους, μόνο μ’ ένα χαρτί; Ή μήπως αυτό που κρατάει δεν είναι απλώς ένα χαρτί;
Ένα διασκεδαστικό βιβλίο για το πώς η φαντασία μπορεί να μετασχηματίσει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητάς μας σε διασκεδαστικά παιχνίδια ή χρηστικά αντικείμενα.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου