Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το βιβλίο που έχω στα χέρια μου αφορά ιστορίες γυναικείες εμπνέοντας τα κορίτσια με τις ιστορίες 100 ηρωικών γυναικών,

Πιασάρικος ο τίτλος, αλλά 100% αληθινός! Αυτό λοιπόν είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλα τα κορίτσια: μικρά αλλά και μεγάλα. Κόρες αλλά και μαμάδες! Γιατί και εμείς οι μαμάδες έχουμε δικαίωμα να κυνηγάμε τα όνειρά μας. Άλλωστε η ζωή μας δεν τελειώνει από τη στιγμή που γινόμαστε μαμάδες. Ίσα-ίσα, εγώ νομίζω ότι τότε ξεκινάει

Με εντυπωσίασε ο λόγος για τον οποίο τον έγραψαν οι δύο συγγραφείς του, ο τρόπος με τον οποίο το έγραψαν, πως το εικονογράφησαν, πως κατάφεραν να το τυπώσουν. Όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό το βιβλίο με εντυπωσίασαν 

Το βιβλίο το έχουν γράψει η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Έλενα Φαβίλι και η συγγραφέας και σκηνοθέτις Φραντσέσκα Καβάλο, οι οποίες ήθελαν να αλλάξουν την ρουτίνα των bedtime stories και να μιλήσουν στα κορίτσια, όχι για πριγκίπισσες που περιμένουν τον πρίγκιπα για να τις σώσει, αλλά για αληθινές γυναίκες που πάλεψαν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. 


Οι ιστορίες του βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, ενώ είναι υπέροχα εικονογραφημένες από 60 αναγνωρισμένες εικαστικούς.

Το βιβλίο Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες δίνει νέο περιεχόμενο στα παραμύθια, εμπνέοντας τα κορίτσια με τις ιστορίες 100 ηρωικών γυναικών, από τη βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι τη Σερένα Ουίλιαμς. Εικονογραφημένο από 60 γυναίκες εικονογράφους από κάθε γωνιά του πλανήτη, είναι το βιβλίο που έχει λάβει τις περισσότερες χορηγίες στην ιστορία της συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding).


Το βιβλίο Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες δίνει νέο περιεχόμενο στα παραμύθια, εμπνέοντας τα κορίτσια με τις ιστορίες 100 ηρωικών γυναικών, από τη βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι τη Σερένα Ουίλιαμς.

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου