4 tip για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά το πρωί


Τέλεια μαλλιά το πρωί; Φυσικά και γίνεται.



Το να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά χωρίς να το έχεις προσπαθήσει καθόλου από την προηγουμένη είναι σπάνιο.


Αν θες λοιπόν να ξυπνάς με τους σωστούς κυματισμούς ή τα λεία μαλλιά a la Aniston κάθε πρωί, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βασικά βήματα, που και γρήγορα είναι και εγγυώνται τέλεια μαλλιά.



Να τι προτείνει η hairstylist των σταρ, Sarah Potempa:

1. Για να διατηρήσεις τον όγκο τους

Με τα ειδικά wrap- ups που θα βρεις στην αγορά ή μερικά μεγάλα τσιμπιδάκια τυλίξε τα μαλλιά σου σε έναν χαλαρό ψηλό κότσο. Για μαλλιά με κυματισμούς, χώρισέ τα σε δύο ψηλούς, εξίσου χαλαρούς κότσους.

2. Για λεία και ίσια μαλλιά

Ξεκίνησε από το αυτί, τραβώντας με προσοχή όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Στερεώσε τα με τσιμπιδάκι όπου χρειάζεται. Τύλιξε στο τέλος ένα μαντήλι γύρω από το κεφάλι, μέχρι το επόμενο πρωί.

3.Για beach waves:

Τυλίξτε από μία γαλλική πλεξούδα σε κάθε μεριά. Φροντίστε να τυλίξετε τα μαλλιά, όσο πιο χαλαρά και όσο πιο χαμηλά γίνεται, για να αποφύγετε το φριζάρισμα. Για πιο διακριτικό αποτέλεσμα, αφού τα βουρτσίσετε, γυρίστε μερικές τούφες και τυλίξτε τις σε 5-6 μικρούς κότσους μακριά από το πρόσωπο.

4.Για προσεγμένες αφέλειες:

Χωρίστε τις σε δύο μέρη και στερεώστε τις με τσιμπιδάκια πάνω και στα πλάγια κατευθείαν μετά το μπάνιο. Βουρτσίστε τις με μία χτένα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου