Παίζουμε SOS.Ε τους Δεινόσαυρους Επιτραπέζιο παιχνίδι ΖΙΤΟ!

Τι θα έχω να θυμάμαι από την καραντίνα; Μα φυσικά τις πολλές ώρες στο σπίτι και τα αμέτρητα επιτραπέζια που παίξαμε με τα παιδιά μου. Το τελευταίο μας απόκτημα είναι από την εταιρεία zito το SOS.Ε τους Δεινόσαυρους και θα το βρειτε στις εκδόσεις Ψυχογιός
O σκοπός του παιχνιδιού είναι να σώσεις τους δεινοσαύρους και όσο περισσότερα αυγά μπορείτε να μαζέψετε. Δεν υπάρχει νικητής και χαμένος. Είναι παιχνίδι συνεργασίας, όλοι μαζί κερδίζετε όλοι μαζί χάνετε. Οπότε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεργαστείτε μαζί και να συμφωνείτε μαζί.

Για να σώσουμε τους δεινοσαύρους πρέπει να τους ανεβάσουμε στο βουνό.

Το βουνό είναι πιο ψηλό από το ηφαίστειο, ο σκοπός τους παιχνιδιού είναι να πάρουμε και τα αυγά. Έτσι κερδίζουμε έχτρα πόντους.


Πως παίζεται το παιχνίδι
O Πρώτος παίχτης βάζει το χέρι του στο πουγκί. Η κάρτα που θα πάρετε στα χέρια σας, έχει δυο πλευρές. Η μια δείχνει έναν δεινόσαυρο (ανάλογα με το χρώμα του δεινόσαυρου) σημαίνει ότι σε αυτόν τον γύρο δεν θα παίξει. στην άλλη πλευρά έχει τη ροή της λάβας και κάποια λουλουδάκια με χρώμα, αυτό σημαίνει ότι πάει στο ανάλογο ηφαίστειο με το χρώμα που έχουμε επιλέξει. Μέσα στις κάρτες θα βρείτε και έναν μετεωρίτη που θεωρείται εμπόδιο. Μεγάλη προσοχή θα δώσουμε στις κάρτες γιατί μπορεί να έχει δυο βελάκια που σημαίνει ότι μπορούν να μετακινηθούν 2 δεινόσαυροι από μια φορά ο καθένας. Το παιχνίδι τελειώνει όταν όλοι οι δεινόσαυροι είναι πάνω στη λάβα, η έστω όταν ο τελευταίος δεν μπορεί να μετακινηθεί και καεί από την λάβα. Το παιχνίδι σώσε τους δεινοσαύρους θα το λατρέψετε και εσείς οι μεγάλοι

Συνεργαστείτε και σώστε τους δεινόσαυρους!

Μπάααανγκ! Η Γη τρέμει, ο ουρανός σκοτεινιάζει και ένας τρομακτικός κρότος ακούγεται από το έδαφος! Τα ηφαίστεια εκρήγνυνται! Βιαστείτε, δεινόσαυροι! Τρέξτε μακριά από τη λάβα, βρείτε καταφύγιο στα βουνά... και μην ξεχάσετε τα αυγά σας!

Περιεχόμενα:

4 πιόνια-Δεινόσαυροι

1 ταμπλό παιχνιδιού

4 Ηφαίστεια

4 Βουνά

6 Αυγά Δεινοσαύρων

9 Εμπόδια

1 μεγάλη υφασμάτινη τσάντα

58 πλακίδια με Κινδύνους

1 βιβλίο κανόνων με οδηγίες στα ελληνικά

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για 1-4 παίκτες άνω των 7 ετών.

Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 25 λεπτά.

Διαστάσεις συσκευασίας Μ:24.00xΠ:24.00xΥ:7.00εκ.

Εδώ ο μικρός μας , μας βοηθάει να στήσει το παιχνίδι μαζί με τον αδερφό του



Θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου