Ρομπέν των Δασών - εκδόσεις Παπαδόπουλος

Οι ιστορίες μου με ήχους ονομάζεται η νέα σειρά καρτονέ βιβλίων που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και περιλαμβάνει κλασικές ιστορίες που ζωντανεύουν με ήχους και υπέροχες εικόνες! Τα κείμενα είναι κατάλληλα διασκευασμένα για μικρά παιδιά, ενώ κάθε σαλόνι περιλαμβάνει κι έναν διαφορετικό ήχο που συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο την αφήγηση της ιστορίας. Τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς είναι τα Ρομπέν των Δασών, Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες και Δον Κιχώτης.

 Αρπάζε χρήματα από τους πλούσιους και τα μοίραζε στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία. Επίσης παρουσιάζεται ως ένας δεινός τοξοβόλος. Αυτός κι οι ακόλουθοι του συνήθως συσχετίζονται με το Δάσος του Σέργουντ στο Νότιγχαμ.

Οι ιστορίες μου με ήχους ονομάζεται η νέα σειρά καρτονέ βιβλίων που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και περιλαμβάνει κλασικές ιστορίες που ζωντανεύουν με ήχους και υπέροχες εικόνες! Τα κείμενα είναι κατάλληλα διασκευασμένα για μικρά παιδιά, ενώ κάθε σαλόνι περιλαμβάνει κι έναν διαφορετικό ήχο που συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο την αφήγηση της ιστορίας. Τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς είναι τα Ρομπέν των Δασών, Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, και Δον Κιχώτης. 


Σε κάθε σελίδα που γυρνάμε μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί και να ακούσω τους ήχους με τις περιπέτειες του Ρομπέν των Δασών

Το μικρο βιβλίο θα το λατρέψουν  οι μικροί μας φίλοι.

θα το βρείτε στις εκδόσεις Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου