Πετάξτε το αλουμινόχαρτο και σκεφτείτε οικολογικά. Η νέα μας πρόταση snack'n'Go από την ecolife

Ένα χρόνο πριν, σε μια μεσημεριανή βόλτα συνειδητοποίησα ότι κάθε φορά που έβγαινα έξω από το σπίτι μαζι με το μωρό που πηγαίναμε βόλτα με το καρότσι έπαιρνα μαζί μου ένα τοστ ή κάποιο μπισκοτάκι και τα έβαζα σε αλουμινόχαρτο. Δεν θα μιλήσω για το χρηματικό κόστος αλλά για την οικολογική συνείδηση.Ξέρετε πόσα μέτρα αλουμινόχαρτο έχω πετάξει για 10 και 20 λεπτά βόλτα; για σκεφτείτε; άσε το αλουμινόχαρτο που πετάω όταν βάζω στο μεγάλο γιο μου στο σχολείο

Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα ότι αρκετά. Εδώ πρέπει να σταματήσω με το αλουνοχαρτο και να πάω σε κάτι πιο οικολογικό αλλά και οικονομικό. Έψαξα και βρήκα την εταιρεία ecolife που από την ημέρα που την ανακάλυψα μετανιώνω που άργησα και δεν την ανακάλυψα νωρίτερα.
Αρχικά η πρώτη αγορά ήταν για το αγόρι μου , για το σχολείο του.
snack'n'Go. Όμορφη οικολογική αδιάβροχη θήκη.



O Μεγάλος Γιος περιμένει να ανοίξουν τα σχολεία και σύντομα, για να παίρνει μαζί του στο σχολείο και ειδικά στα διαλείμματα το snack'n'Go. Είναι πολύ όμορφο και με στυλ θα μεταφέρει το κολατσιό του. Συχρόνως θα απαλλαγούμε από το αλουμινόχαρτο που βάζουμε κάθε μέρα για το τοστ του. Πρέπει να μας γίνει συνήθεια. Για αρχή παίζει στο σπίτι ότι ΄΄τάχα΄΄ πηγαίνει στο σχολείο και κάνει διάλειμμα και το χαίρεται. Σε ένα μήνα που θα ανοίξουν τα σχολεία , θα το δείξει και στους φίλους του.



Το Snack'n'Go το βρήκαμε στο Ecolife


Δείτε χρώμα, Θα θέλετε και εσείς.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου