Είσαι και εσύ παιδί της Fun Strike;

 

Από τότε που γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος φροντίζω τα ρούχα του να είναι καλής ποιότητας να έχουν τέλεια εφαρμογή , να είναι καλό το ύφασμα γιατί  έχω παρατηρήσει ότι τα φθηνά ρούχα καταστρέφονται εύκολα.  Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να αγοράζουμε ρούχα που να τους εφαρμόζουν σωστά. Δεν πρέπει τα ρούχα να τα  στενεύουν ή να τους προκαλούν αίσθηση δυσφορίας και εκνευρισμό, ούτε να τα  εμποδίζουν στο βάδισμα, το τρέξιμο ή το παιχνίδι! Για παράδειγμα η φόρμα  θα πρέπει να έχει καλή εφαρμογή και να είναι από ανθεκτικό ύφασμα. Όταν το φοράει το παιδί, θα πρέπει να μπορεί να σηκώνει ψηλά τα χέρια του χωρίς δυσκολία.

Όλες οι γνωστές αλυσίδες με φθηνά ρούχα έχουν πλάνο να παράγουν ρούχα που δεν είναι καλής ποιότητας, απλά και μόνο γιατί θέλουν οι καταναλωτές να αγοράζουν μεγάλες ποσότητες σε πιο τακτά διαστήματα. Όταν ένα ρούχο χαλάει εύκολα, τότε ο καταναλωτής θα τρέξει να αγοράσει ένα αντίστοιχο σε πολύ χαμηλή τιμή, παρόλο που ξέρει πως δεν θα "αντέξει" πολύ.


Η νέα φόρμα του Γιάννη είναι Μακρυμάνικη μπλούζα φούτερ με τύπωμα και μαλακό λάστιχο στα άκρα για σωστή εφαρμογή

Μακρύ φούτερ παντελόνι με εσωτερικό χνούδι για καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας

τα χρώματα Συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους αλλά 
και με κάθε ρούχο της ντουλάπας του.

Η εταιρία Fun Strike είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000. Μπήκε δυναμικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης του παιδικού αθλητικού ενδύματος και είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα. Με συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας δημιουργούμε υψηλής ποιότητας παιδικά ρούχα που ανταποκρίνονται στον σύγχρονο σχεδιασμό και διακρίνονται για την αισθητική, την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Η συλλογή μας καλύπτει την ένδυση αγοριών και κοριτσιών από την ηλικία 3 μηνών έως 14 ετών.


Είναι από τις αγαπημένες μας εταιρείες ρούχων. Είναι ποιοτικά, χαρούμενα, αντέχουν τα πάντα,  και φυσικά είναι από την Θεσσαλονίκη. Τρέξτε να πάρετε στα παιδιά σας το ρούχο που τους αξίζει.


Συχρόνως δείτε και την νέα collection 









Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου