Με τα playmobil τα παιδιά ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους


Με το PLAYMOBIL  τα παιδιά όχι μόνο ταξιδεύουν σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και κόσμους, αλλά και ταυτόχρονα δημιουργούν το δικό τους μικρόκοσμο.


Οι χαριτωμένες φιγούρες ξεπερνούν με επιτυχία οποιαδήποτε πρόκληση, είτε αυτή είναι μία μεγάλη μάχη ανάμεσα σε ιππότες και πειρατές είτε ένα απίθανο κυνήγι δράκων η ένα κυνηγητό από κλέφτες και αστυνόμους ή ακόμη μπορεί να σταθεί ένα ολόκληρο νοσοκομείο



Οι Μύθοι του Αισώπου με PLAYMOBIL". Ο μεγαλύτερος παραμυθάς της αρχαιότητας συναντά τα PLAYMOBIL για να δώσουν μαζί στα παιδιά μία νέα διάσταση της "διδακτικής μυθολογίας", που συνδυάζει τη διαπαιδαγώγηση με τη γνωριμία της αρχαίας κληρονομιάς. Δώδεκα ζωάκια PLAYMOBIL αποκτούν ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά και διδάσκουν σύντομα και απλά για την ευγνωμοσύνη, την εμπιστοσύνη, τη φιλία και άλλες αξίες, μέσα από αυτές τις «παραβολές». Μέσα στο κουτί περιλαμβάνεται ένα βιβλίο 32 σελίδων με 7 μύθους, που θα βοηθήσουν τους γονείς και τα παιδιά τους να δώσουν ζωή στις αλληγορίες του παππού Αίσωπου:
•Ο λαγός και η χελώνα
•Το λιοντάρι και ποντίκι
•Ο ψεύτης βοσκός
•Ο Μυλωνάς, ο γιος του και ο γάιδαρος
•Η αλεπού και τα σταφύλια
•Ο κόρακας και η αλεπού
•Ο γάιδαρος που κουβαλούσε αλάτι




                                                                                                                 Ο ψεύτης βοσκός
Η αλεπού και τα σταφύλια
Ο λαγός και η χελώνα
Ο Μυλωνάς, ο γιος του και ο γάιδαρος


Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού γιατί το παιδί ανακαλύπτει τις ικανότητές του, μαθαίνει να αναλαμβάνει ευθύνες, να ξεδιπλώνει τη φαντασία του και να εκφράζει τα συναισθήματά του.



Η δημιουργικότητα παίζει μεγάλο ρόλο. Μου αρέσει όταν ο γιος μου αναλαμβάνει και παίζει και ξεκινάει τους διαλόγους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου