Όταν ο Άγιος Βασίλης έχασε τη στολή του


Οι γιορτές πλησιάζουν και οι εκδόσεις «Διάπλαση» κυκλοφορούν την καλύτερη πρόταση δώρου, που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους! Τα χριστούγεννα τα αγαπάμε


Τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια είναι ίσως η πιο κλασική ρουτίνα κάθε γονέα και παιδαγωγού. Οι ιστορίες των Χριστουγέννων ειδικότερα στα μικρά παιδιά, ξυπνούν την φαντασία και τα πάνε σε κόσμους μαγικούς.

Mας αρέσουν πολύ τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Τόσο πολύ που πιστεύω αυτά θα πρέπει να έχετε στην βιβλιοθήκη σας ή να έχετε έρθει σε επαφή με τα ηθικά τους διδάγματα.



Η Μάρθα Κολοκοτρώνη, επιστρέφει με το «Όταν ο Άγιος Βασίλης έχασε τη στολή του», μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη ιστορία με υπέροχη εικονογράφηση.


«Μα πού να βρίσκεται;» αναρωτιόταν ο Άγιος Βασίλης.
Είχε ξημερώσει η μεγάλη μέρα, η μέρα που περίμενε όλη τη χρονιά για να μοιράσει τα δώρα και να φωτίσει τα χαμόγελα των παιδιών του κόσμου όλου, μα κάτι του έλειπε… Έψαξε μέσα στο σπίτι, έξω από το σπίτι, αλλά η μοναδική κόκκινη, κατακόκκινη και λαμπερή στολή του δεν ήταν πουθενά!


Ένα παραμύθι που επιτρέπει στη μαγεία των Χριστουγέννων να τρυπώσει και στο δικό μας σπιτάκι και να μας αφήσει να ονειρευτούμε και να ταξιδέψουμε παρέα με την καλύτερη παρέα, όσο μεγάλοι και μικροί κι αν είμαστε!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου