Άνοιξε τα μάτια στον κόσμο ( με παραθυράκια ) από τις εκδόσεις Στρατίκη

Τα βιβλία δεν τα χορταίνουμε. Οι  Εκδόσεις Στρατίκη έχουν αποδείξει ότι εκτός από καταπληκτικά παραμύθια έχουν ακόμη πιο ωραία και προσεγμένα βιβλία ότι αφορά την παιδική εγκυκλοπαίδεια.

Η σειρά ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  με μεγάλα εντυπωσιακά βιβλία γεμάτα χρήσιμες γνώσεις και πανέμορφες εικόνες. Το καθένα έχει 100 παραθυράκια που το παιδί θα ανοίξει, θα διαβάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν από πίσω και θα μάθει ένα σωρό πράγματα διασκεδάζοντας. Ένα καταπληκτικό εργαλείο και για την νηπιαγωγό.

Πάμε  να δούμε αναλυτικά τον κάθε τίτλο

Δεινόσαυροι


                                                    ~~~~

το βιβλίο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ είναι εδώ να μας ξεναγήσει στα πρώτα ζωντανά πλάσματα,, στην εποχή των δεινοσαύρων. Ένα πολύ ωραίο βιβλίο με 100 παραθύρακια για να είναι πιο εύκολη και διασκεδαστική η ανάγνωση με το παιδί σας. Ένα βιβλίο που θα μείνει σίγουρα στην βιβλιοθήκη σας. 

Γιατί;  

                                               ~~~~~~

Ενα βιβλίο με πολλές ερωτήσεις των γιατί, και ερωτήσεις που σίγουρα και εμείς οι μεγάλοι  έχουμε πολλές φορές απορίες εκτός από τα παιδιά μας 

Γιατί το φεγγάρι λάμπει τη νύχτα; 
Γιατί υπάρχουν σύννεφα στον ουρανό; 
Γιατί ο ουρανός έχει μπλε χρώμα; 
Γιατί τρώμε εμείς οι άνθρωποι
Γιατί τα δέντρα έχουν φύλλα
Γιατί η ζέβρα έχει ρίγες;
και άλλες πολλές ερωτήσεις που αφορά τα ζώα , τη θάλασσα τη φύση  την ιστορία το σώμα, ερωτήσεις έχουν εύκολες απαντήσεις μερικές άλλες έχουν δύσκολες απάντησις και για μερικές δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις. 
Ανοίξτε και τα 100 παραθυράκια για να μάθετε περισσότερα




       Ένα βιβλίο με 100 παραθυράκια που πραγματικά θα ανακαλύψεις ένα πραγματικό θησαυρό γνώσεων για τη  θάλασσα. Και μιας η θάλασσα είναι επίκαιρη αυτή τη περίοδο θα κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την επίσκεψη μας στην παραλία εξερευνώντας μαζί με τον παιδί σας διάφορα πράγματα.



 ~~~~~~~~


Τα ζώα



                                                                       ~~~~~~~~~~~~~

Το βιβλίο αφορά όλα τα ζώα που υπάρχουν στον κόσμο , στον ουρανό, στις θάλασσες, στα δάση, στους πάγους, στις ερήμους, . Μέσα από τα 100 παραθυράκια βλέπουμε τα άγρια ζώα, τα πουλιά τα έντομα. Ένα βιβλίο στο φανταστικό κόσμο των ζώων της στεριάς της θάλασσας και του ουρανού. Μέσα από τα 100 παραθυράκια μαθαίνουμε μικρά μυστικά για τις συνήθειες των ζώων αλλά και το περιβάλλον που ζουν. 



Αγρόκτημα



Άνοιξε τα μάτια στον κόσμο και το βιβλίο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ από τις Εκδόσεις Στρατίκη έρχεται για να γνωρίσουμε ότι στο στάβλο υπάρχει η αγελάδα, το κοτέτσι. Στο λαχανόκηπο υπάρχουν οι ντομάτες. Επίσης στα κτήματα οι άνθρωποι καλλιεργούσαν φυτά που τους έδιναν τροφή, όπως το σιτάρι και το καλαμπόκι. Σε αυτό το βιβλίο μαθαίνουμε για τα μικρά ζώα, για τη ζωή στην εξοχή, για τα μεγάλα ζώα και τα φρούτα και λαχανικά μέσα από τα 100 παραθυράκια που περιλαμβάνονται στο βιβλίο




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου