Oι παιδικές προτάσεις μας από τις εκδόσεις Παπαδοπουλος

Άλλη μία βιβλιοπρόταση από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με το βιβλίο Ξεχωριζω και σφυρίζω. 
Άλλη μια σκυλίσια μέρα στη μεγάλη πόλη. Όλα τα σκυλάκια πάνε στη δουλεία και στις διάφορες δραστηριότητες τους φορώντας την ίδια φορεσιά. Όλα εκτός από την πρωταγωνίστρια μας η οποία προτιμά να φορά ρούχα ιδιαίτερα και πολύ χρωματιστά. και να ήταν μόνο τα ρούχα Η συγκεκριμένη σκυλίτσα τα κάνει όλα τόσο μα τόσο διαφορετικά. Η μεγαλύτερη επιθυμία της είναι να μπορέσει να βρεθεί σε ενα περιβάλλον που δεν θα διαφέρει από τους άλλους σκύλους και γι αυτό το σκοπό ταξιδεύει ως την άλλη άκρη της γης. Μήπως εκεί συνειδητοποιήσει πως ακόμη και αν γίνεις ένα με το πλήθος είναι προτιμότερο να ξεχωρίζεις. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



                                                ~~~~~~~~~~


Στη μέση του Αιγαίου θα τα βρεις, στον ανεμο να πλέουν, πάρε το πλοίο της γραμμής να δεις πώς αναπνέουν!" Με πολύχρωμη, ανάλαφρη και χιουμοριστική εικονογράφηση από τη Ναταλία Καπατσούλια…


Η ιστορία των Κυκλάδων από τα χρόνια που η Λητώ γεννούσε στη Δήλο την 'Αρτεμη και τον Απόλλωνα ως τις σημερινές μέρες του τουρισμού,δοσμένη με απλά,διασκεδαστικά στιχάκια που βοηθούν το παιδί να κάνει μια πρώτη γνωριμία με τα ηλιοκαμένα νησιά,την πολυτάραχη μοίρα τους και τον πλούσιο πολιτισμό τους.


Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημιουργήσει μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. ("Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά" cd-rom και εκπαιδευτική μέθοδος, Εκδόσεις "Πατάκη' 1998 και 2000 αντίστοιχα) και έχει γράψει και εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών.


~~~~~~~~~~~~~~

Νέο βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση και πολύ αστείο κείμενο, στην αγαπημένη σειρά με πρωταγωνιστή τον γλυκό, τρυφερό, ανατρεπτικό λύκο… Ζαχαρία!
Σήμερα ο λύκος Ζαχαρίας έχει μια σούπερ ιδέα: Κι αν γινόταν σούπερ-ήρωας; Ράβει μια σούπερ-στολή και…να τος, μεταμορφώνεται σε Σούπερ-Έξτρα-Λύκμαν!

Το μόνο που του μένει πια είναι να βρει κάποιον για να σώσει… Εύκολο; Όχι βέβαια, όταν κάποιος είναι σούπερ-αδέξιος! Πώς θα καταφέρει λοιπόν ο λύκος Ζαχαρίας να εντυπωσιάσει την αγαπημένη του Λουλού;

Μια διασκεδαστική περιπέτεια του λύκου Ζαχαρία για τους σούπερ-ήρωες, την αγάπη και την αλληλεγγύη!

H συγγραφέας

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάννης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.




Θα τα βρείτε όλα στις εκδόσεις Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου