ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και εμείς κάνουμε μπάνια. Όμως υπάρχουν κάποιες μέρες βροχερές που κάθεσαι στο σπίτι και δεν ξέρεις τι να κάνεις. 

Το ίδιο και σήμερα Ο καιρός δεν επιτρέπει θάλασσα, αφού τις προηγούμενες ημέρες έβρεχε. Έπεσε και η θερμοκρασία στους 17 βαθμούς οπότε ώρα για δραστηριότητα. Τα βιβλία ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα μας κρατήσουν συντροφιά. Για τα παιδιά που τελείωσαν το ΠΡΟΝΗΠΙΟ, ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ή ΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. 

Θα σας πω μόνο ότι ο μικρός ξετρελάθηκε και μέσα σε ένα απόγευμα έλυσε σχεδόν ολόκληρο το πρώτο βιβλίο για τα παιδιά που τέλειωσαν το προνηπιο.

οπότε καταλαβαίνετε πόσο διασκεδαστικά και ευχάριστα πέρασε το βροχερό απόγευμα χωρίς να ζοριστει , αλλά να βάλει το μυαλό του να ''δουλέψει'' και να σκεφτεί.

Μου άρεσε πολύ η εικονογράφηση απλή και κατανοητή . Aν και ακόμη δεν ξέρει να διαβάζει ο μικρός μου καταλάβαινε από τις εικόνες πως έπρεπε να λυθεί η κάθε άσκηση


Σας προτείνω να το προμηθευτείτε. Είναι πολύ οικονομικό και πραγματικά μια μικρή υπενθύμιση σε αυτά που έμαθαν τα παιδιά μας που τελείωσαν ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ, ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  μόνο καλό θα τους κάνει



Θα τα βρείτε στις εκδόσεις Παπαδόπουλος 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου