Διαβάσαμε τον κάστορα τον δήμαρχο από τις εκδόσεις Σιδέρη


Ένας γλυκός κάστορας μας επισκέφτηκε ένα μεσημέρι στο βιβλίο της Ιουλία Βαρειά 
Μια ιστορία που μιλάει για την εργατικότητα και την ομαδικότητα.
Γενικά μια πετυχημένη εργασία μπορεί να γίνει αξιόλογη  όταν μπορείς να συνυρπάξεις αρμονικά με τους υπόλοιπους συναδέλφους στο χώρο.
Η συνεργασία φέρνει καλύτερα αποτελέσματα όταν γίνεται σε ομάδες



Ετσι και ο ήρωας μας ο κάστορας που παρόλο που ήταν ανεπιθύμητος κατάφερε μέσα από την εργατικότητα του την θετική του σκέψη να γίνει δήμαρχος και μάλιστα πολύ χρήσιμος
βοηθώντας όλα τα ζώα του δάσους 
.

«Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα δάσος μακριά από τα φώτα και τη φασαρία της πόλης, ζούσε ένας κάστορας μόνος και ταλαιπωρημένος». Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία ενός ανεπιθύμητου κάστορα που κατάφερε άθελά του να γίνει Δήμαρχος του δάσους και να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των υπολοίπων ζώων.



Μια ιστορία που διδάσκει στα παιδιά την αξία της εργατικότητας και της ομαδικότητας και δείχνει ότι η αγάπη και η προσφορά μπορούν να αποτελέσουν κινητήριες δυνάμεις δημιουργικότητας και εξέλιξης


Η Ιουλία Βαρειά γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.
Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Διοίκηση. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν άρθρα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου σε τοπικές εφημερίδες και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
«Ο Κάστορας Δήμαρχος» είναι το πρώτο έργο που κυκλοφορεί.

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Σιδέρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου