Παίξαμε με το Επιτραπέζιο Παιχνίδι Yeti in my Spaghetti

Φέτος μετά από μια απαιτητική δύσκολη σχολική χρονιά θα αφήσω το παιδί μου να χορτάσει παιχνίδι. Θα τον έχω όλη μέρα να είναι έξω και να παίζει μπάλα να κάνει ποδήλατο αλλά και να παίζει πολλά επιτραπέζια παιχνίδια. 
Πριν λίγες μέρες πήραμε ένα νέο επιτραπέζιο της AS Company "Το Καλό Παιχνίδι"  και έχω να σας πω το κατά-διασκεδάσαμε 

 
Ένα από τα επιτραπέζια παιχνίδια που θα μας συντροφεύσει σ' αυτές τις καλοκαιρινές μας διακοπές είναι ο Yeti in my Spaghetti.
Στο Yeti, το γλυκούλικο φαντασματάκι, αρέσουν πολύ τα σπαγγέτι. Τοποθετήστε όλα τα σπαγγέτη πάνω στο μπολ και πάνω από αυτά τον Yeti. Κάθε παίκτης λοιπόν πρέπει να τραβάει ένα σπαγγέτι τη φορά πολύ προσεχτικά για να μην πέσει ο Yeti στο μπολ. Όποιος το ρίξει, δυστυχώς χάνει το παιχνίδι...αλλά κάνει τον Yeti πολύ χαρούμενο!
Ένα παιχνίδι δεξιοτήτων που πέρα από παιδικό είναι και οικογενειακό για να διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι μαζί!
Ηλικίες: +4 ετών και για +2 παίκτες.

Ο Yeti στέκεται επάνω στα σπαγγέτι. Προσέξτε όμως γιατί δεν πρέπει να πέσει μέσα στο μπολ. Κάθε παίκτης τραβάει ένα σπαγγέτι τη φορά χωρίς όμως να ρίξει τον Yeti στο μπολ. Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια!

Ο ενθουσιασμός του γιου μου ήταν πολύ μεγάλος και κάθε φορά που τραβούσε ένα μακαρόνι χαιρόταν που κατάφερνε και δεν έπεφτε
Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μία μορφή ψυχαγωγίας που προωθεί την ατομική σκέψη και την ατομική ή ομαδική επίτευξη ενός στόχου.
Μαθαίνουν στους παίκτες την έννοια της συνεργασίας, την ικανότητα να αναλύουν και να εκμεταλλεύονται καταστάσεις και να αντιλαμβάνονται την αξία τήρησης των κανόνων. .
Ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση, την αλληλεπίδραση πρόσωπο με πρόσωπο και την ένωση της οικογένειας. Μέσα από το παιχνίδι οι οικογένειες δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις, γεφυρώνοντας παράλληλα το χάσμα γενεών
Γενικά θεωρώ ότι τα επιτραπέζια παιχνίδια μας βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις όταν πολλές φορές βαριόμαστε και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε η λύση είναι απλή
Σας το συνιστώ θα το χαρείτε είναι μια καλή πρόταση ακόμη και για δώρο γενεθλίων





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου