Δοκιμάσαμε τη νέα σειρά αντικουνουπικά fleriana της Power Health

Το καλοκαίρι έφτασε φέρνοντας μαζί του, όπως πάντα, τους γνωστούς ανεπιθύμητους επισκέπτες. Τα κουνούπια επιστρέφουν αποφασισμένα να εισβάλλουν στο σπίτι μας και στη ζωή μας, να κάνουν βόλτες στον κήπο και το μπαλκόνι μας με τελικό στόχο να μας τσιμπήσουν.

Ειδικά φέτος που έχω το μωρό, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γι’ αυτό πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κουνούπι να περάσει την πόρτα ή το παράθυρο του σπιτιού μου και να… τσιμπηθούμε οικογενειακώς!

Βέβαια, το σπίτι μάς προσφέρει ένα είδος προστασίας, το πρόβλημα είναι τι γίνεται εκτός της οικογενειακής εστίας με τα κουνούπια να παραμονεύουν σε κάθε μας βήμα.

Φέτος, θέλουμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι με ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης χωρίς τσιμπήματα. Και θα το απολαύσουμε γιατί βρήκα τον πιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο να αναχαιτίσω τις επιθέσεις των κουνουπιών και να τα απομακρύνω σε απόσταση ασφαλείας, με τα αντικουνουπικά Fleriana!

Fleriana σε Spray και Roll-On

Στη μάχη με τα κουνούπια βγαίνουν νικητές τα… λουλούδια! Γιατί το Fleriana είναι το μοναδικό φυσικό αντικουνουπικό αποκλειστικά από εκχυλίσματα λουλουδιών και ευκάλυπτο της λεμονιάς που βάζει τέλος στις επιδρομές τους. Έχει μοναδικό άρωμα που, όμως, κάνει τα κουνούπια να εξαφανίζονται παρέχοντας αποτελεσματική προστασία σε εσάς και τα παιδιά σας. Φιλικό προς το δέρμα και το περιβάλλον αφού βιοδιασπάται, αποτελεί το μοναδικό φυσικό αδειοδοτημένο αντικουνουπικό από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.


Είναι απόλυτα φιλικό στο δέρμα, ιδανικό και για μικρά παιδιά. Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή δερματολογική αλλαγή, δεν έχει μεταλλακτικές ιδιότητες ή φυτοτοξικό αποτέλεσμα και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Σας το συνιστώ, γιατί το χρησιμοποιώ και εγώ η ίδια, για εμένα και την οικογένειά μου. Σε κάθε έξοδό μας έχω πάντα ένα μαζί μου για ώρα ανάγκης, και βέβαια, βάζω μία καλή ποσότητα στο γιο μου για προστασία πριν φύγουμε από το σπίτι.

Θα το βρείτε σε μορφή spray και roll-on και για πέντε ώρες δε θα σας αγγίξει κουνούπι...🐜

Fleriana After Bite Balm

Για μετά το τσίμπημα…

Και αν ξεχαστείτε να προστατευτείτε από πριν, μην ανησυχείτε, έχετε το Fleriana After Bite Balm που σας ανακουφίζει άμεσα από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, καθώς και άλλων εισβολέων όπως σκνίπες, μέλισσες, αλλά και θαλασσινούς εχθρούς όπως τσούχτρες, που μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν σε χρόνο μηδέν. Το Fleriana After Bite αποτελεί την ιδανική λύση για την άμεση και δραστική αντιμετώπιση στα πάσης φύσεως τσιμπήματα.


Το πόσο καλό και αποτελεσματικό είναι το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία με μία φίλη μου που δεν είχε προνοήσει, ούτε είχε φανταστεί ότι θα γινόταν στόχος των κουνουπιών. Σε μία βόλτα μας στο αγρόκτημα που της επιτέθηκαν, τη λύση έδωσε το Fleriana After Bite Balm, που επίσης έχω πάντα μαζί μου για έκτακτες περιπτώσεις, και πραγματικά την έσωσε! Τώρα, όμως ξέρει…


Το Fleriana After Bite Balm είναι ένα φυσικό Βάλσαμο για τσιμπήματα από κουνούπια, σκνίπες, μέλισσες τσούχτρες κ.λπ.

Ανακουφίζει τα συμπτώματα του τσιμπήματος (κνησμό, οίδημα, πόνο, φλεγμονή)

Έχει άμεση δράση
είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, και για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω


Η 100% φυσική σύνθεσή του από Xαμομήλι, Carapa, Calendula, Poria Επιλόβιο- Canadian Willowherb, Αλόη, Arnica και Φραγμίτη μειώνει το οίδημα και τον κνησμό στην περιοχή, προσφέρει ήπια αντισταμινική δράση και έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Παράλληλα, παρέχει ήπια τοπική αναισθησία, ενώ η στυπτική του δράση βοηθά στη γρήγορη επούλωση. Το Fleriana After Bite είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά γιατί αποτελεί μία ειδική μορφή που γαλακτώματος που μόλις έρθει σε επαφή με την ερεθισμένη περιοχή σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη ώστε να παραμένει, στο σημείο χωρίς να τρέχει.

Πολύ πρακτικά είναι και τα αντικουνουπικά υγρά μαντηλάκια Fleriana τα οποία κάνουν εξαιρετική δουλειά. Φυσικά, μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με όλα τα προϊόντα, γι’ αυτό φέτος το καλοκαίρι θα μας συνοδεύουν παντού, όπου και αν πάμε. Τώρα ξέρουμε πώς μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο, χαρούμενο και… αντικουνουπικό καλοκαίρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου