Ο καινούργιος πάγκος εργαλείων από το παιχνίδι - etoy.gr

Πριν λίγες μέρες πήραμε στο μεγάλο μας γιο ένα μεγάλο δώρο  ένα πάγκο εργαλείων από το κατάστημα To παιχνίδι-etoy.gr
Tου κουνιέται το δόντι του οπότε μιας και είναι το πρώτο του είπαμε να του πάρουμε ένα καλό δώρο διαχρονικό και γερο που σίγουρα να μας μείνει και για το μικρο μας γιο

Ετσι από το κατάστημα Το παιχνίδι - etoy.gr  παραλάβαμε την επόμενη ημέρα τον πάγκο
Ο γιος μας ξετρελάθηκε και έπαιζε όλο το απόγευμα

H εταιρεία etoy.gr δραστηριοποιείται στην πώληση παιχνιδιών από το 1991. 
Από το 1991 δραστηριοποιούμαστε στην πώληση παιχνιδιών. Συνεργάζονται  πάνω από 20 χρόνια με τις πιο αξιόπιστες και γνωστές στον κόσμο εταιρίες παιχνιδιών (Hasbro, Mattel, Giochi Presiozi, AS).

Τα τελευταία χρόνια, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν  οικονομικότερα προϊόντα, δραστηριοποιούνται  και ως εισαγωγείς παιδικών παιχνιδιών.
Η θερμή στήριξη των καταναλωτών της Θράκης, τους επέτρεψε να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και στον ηλεκτρονικό χώρο δημιουργώντας το δικό τους  e-shop πανελλαδικής εμβέλειας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και από το σπίτι.



Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο συνεργατών μπορούν να ανταποκριθούν  με αξιοπιστία και ταχύτητα σε κάθε παραγγελία που θα ζητήσετε.
Πραγματικά το δώρο του ο γιος μας το ευχαριστήθηκε και μέσα στο παιχνίδι μπήκε και το μωρό βάζοντας στο στόμα του τα κατσαβίδια και τις πένσες


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου