ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ

Βιβλία-δώρα για μικρούς και μεγάλους, γιορτινές εκδηλώσεις για παιδιά, συγγραφείς και αναγνώστες δίνουμε ραντεβού για να ευχηθούμε όλοι μαζί καλές γιορτές!
Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα δέντρα ανάβουν τα φώτα τους το ένα μετά το άλλο,  οι βιτρίνες φορούν τα καλά τους για να υποδεχτούν τις γιορτές και τα αγαπημένα γλυκά των Χριστουγέννων κάνουν την εμφάνισή τους στους πάγκους των ζαχαροπλαστείων, καλό είναι σιγά σιγά να αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τι δώρα θα κάνουμε στους αγαπημένους μας. Αυτό αφήστε το πάνω μας, καθώς οι ιδέες που μπορούμε να σας προσφέρουμε για βιβλία-δώρα είναι πάρα πολλές. Αρκεί μια βόλτα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118) που έχει φορέσει τα γιορτινά του και σας περιμένει να κάνετε τις αγορές σας και να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο περίεργα γούστα. Φέτος, χαρίστε στους αγαπημένους σας ένα δώρο που δεν χάνει ποτέ την αξία του: ένα βιβλίο.
Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ για να κάνουμε πιο ευχάριστες τις αγορές των μεγάλων έχουμε προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Ρίξτε μια ματιά στο γιορτινό μας πρόγραμμα και κλείστε τώρα θέση στο polychoros@metaixmio.gr.

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:30 το μεσημέρι Μια χριστουγεννιάτικη ευχή της Κάθριν Ράντελ
Στο βιβλίο της Κάθριν Ρέντελ τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ζωντανεύουν για να κρατήσουν συντροφιά στον μικρό Θίο. Με τη βοήθεια της εικαστικού-εμψυχώτριας εκπαιδευτικών προγραμμάτων Κατερίνα Φωτοπούλου θα μεταφέρουμε τη μαγεία της ιστορίας και στο βιβλιοπωλείο μας.

Δείτε περισσότερα.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:30 το μεσημέρι Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη: Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι
Η Κατερίνα (Μαμά Για Σπίτι) και η Σωτηρία (My Little World) διαβάζουν τη σπαρταριστή ιστορία του Πίτερ Μπέντλι και κατασκευάζουν μαζί με τα παιδιά ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες κορνίζες, ζωγραφίζουν και διασκεδάζουν όλοι μαζί.

Δείτε περισσότερα

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:30 το μεσημέρι Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι της Αγγελικής Δαρλάση
Η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση μαζί με τον πατέρα της, τον ηθοποιό Κώστα Δαρλάση, θα διαβάσουν μαζί την ιστορία που μιλάει για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολίδι, για ένα αγόρι που, αν κι έμοιαζε με ξωτικό, πήγε να πολεμήσει σ’ έναν από τους αγριότερους πολέμους.

Δείτε περισσότερα

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, στις 6:30 το απόγευμα Επίσκεψη στον Αϊ-Βασίλη του Ίνγκο Ζίγκνερ
Η Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι θα μας ταξιδέψει στην εποχή των δεινοσαύρων αλλά και στον Βόρειο Πόλο για να ζήσουμε τις πιο παράξενες περιπέτειες παρέα με τον μικρό δράκο Καρύδα. Ε, και μια επίσκεψη στον Αϊ-Βασίλη, μέρες που είναι, θα την κανονίσουμε.

Δείτε περισσότερα

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:30 το μεσημέρι
  Γιορτινές κατασκευές με τα ξωτικά του «Κάθε μέρα γονείς»
Μαζί με τα αγαπημένα ξωτικά του Κάθε μέρα γονείς, η Ζήνα - ΕυΖην Creations, η Ελένη - Craft with Mom και η Μαρία - Mommy Jammi, φτιάχνουν στολίδια και σουπλά, μοναδικά τρισδιάστατα δεντράκια και τα στολίζουμε όλοι παρέα με το πιο γιορτινό μας χαμόγελο.

Δείτε περισσότερα

 
Μικροί και μεγάλοι, μη χάσετε το χριστουγεννιάτικο πάρτι μας που αναμένεται φαντασμαγορικό, καθώς είναι επετειακό, αφού κλείνουμε τα 25. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να γνωρίσετε πολλούς συγγραφείς μας και συνεργάτες μας. Το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018,  από τις 12 το μεσημέρι, σας προσκαλούμε σε μια γιορτή γεμάτη  βιβλία, μουσική, κρασί, κεράσματα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και σύγχρονα ακούσματα από τους Κώστα Γιαξόγλου (πιάνο) και Γιάννη Παπαναστασίου (σαξόφωνο).
Δείτε περισσότερα

 
Τέλος, αν είστε μυστήριοι τύποι, την Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 το βράδυ, σας περιμένει ένα παιχνίδι μυστηρίου από την ομάδα Challedu-challenging Education βασισμένο στις περιπέτειες του πιο δημοφιλούς ντετέκτιβ της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας: του Χάρι Χόλε.
Δείτε περισσότερα


Καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου