Τα νέα μας παιχνίδια απο τo παιχνίδι e-toy.gr


Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ήδη από το Αρχές Δεκέμβρη έχει γράψει ο γιος το γραμμα προς το Αη Βασίλη. O μεγάλος μας γιος ζήτησε Το κουνελάκι Χοπ Χοπ ενα διασκεδαστικό επιτραπέζιο Ο μικρός μας γιος ζήτησε ένα εκπαιδευτικό δραστηριοτήτων. Πως θα μπορούσα να μην πάρω τα παιχνίδια τους απο το eshop τo παιχνίδι e-toy.gr. Στηρίζουμε πάντα ελληνικές εταιρείες 

Τα παιχνίδια που διάλεξαν τα παιδιά είναι το Το κουνελάκι που  κάθεται ανυπόμονο στο λόφο του και προσέχει τα αγαπημένα του καρότα! Γύρισε τον τροχό για να μάθεις πόσα καρότα πρέπει να βγάλεις από το έδαφος χωρίς να σε καταλάβει το κουνελάκι. Πρόσεξε! Αν το τρομάξεις πηδάει στον αέρα και πρέπει να το πιάσεις για να κερδίσεις επιπλέον καρότα. Νικητής ανακηρύσσεται αυτός που θα μαζέψει τα περισσότερα καρότα στο τέλος του παιχνιδιού! Πιάσε το κουνελάκι πρώτος και μάζεψε όσα περισσότερα καρότα μπορείς!

Φυσικά και παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια! Τα επιτραπέζια δεν έχουν ηλικία και υπόσχονται αμέτρητες στιγμές γέλιου, σκέψης και διασκέδασης με τους φίλους μας, το σύντροφο μας ή τα παιδιά μας… τα επιτραπέζια παιχνίδια ήταν διαδεδομένα σε όλους τους πολιτισμούς από τα αρχαία χρόνια. και αποτελούσαν έναν τρόπο εκπαίδευσης αλλά και ψυχαγωγίας.


 Η ιστορία των επιτραπέζιων παιχνιδιών λοιπόν, είναι τεράστια, όπως εξίσου μεγάλη είναι και η ποικιλία και τα είδη που υπάρχουν έτσι ώστε να καλύπτουν και να ταιριάζουν σε κάθε γούστο

Tα επιτραπέζια αναπτύσσουν και εξελίσσουν τη δημιουργικότητα και οξύνουν τον τρόπο σκέψης μας αποδεδειγμένα και επιπλέον συμβάλλουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, όπως η οργάνωση, η διαχείριση καταστάσεων, η μεθοδικότητα και η αντιλιπτικότητα…


Ο μικρός γιος μας διαλεξε Baby Clementoni Δεντράκι Φιλαράκι Ένα εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων με 3 τρόπους παιχνιδιού ελληνικά, αγγλικά και μουσική. Μαθαίνει στο παιδί τα πρώτα γράμματα, τα σχήματα, τους αριθμούς, τα χρώματα και τα ονόματα των ζώων στα ελληνικά και τα αγγλικά μέσα από διαδραστικά κουμπιά. Τα γρανάζια και ο ήλιος γυρίζουν.

Και τέλος πήραμε δυο ξύλινα παιχνίδια για την ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας για το μωρό μας
H εταιρεία etoy.gr δραστηριοποιείται στην πώληση παιχνιδιών από το 1991.
Από το 1991 δραστηριοποιούμαστε στην πώληση παιχνιδιών. Συνεργάζονται πάνω από 20 χρόνια με τις πιο αξιόπιστες και γνωστές στον κόσμο εταιρίες παιχνιδιών (Hasbro, Mattel, Giochi Presiozi, AS).
Τα τελευταία χρόνια, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν οικονομικότερα προϊόντα, δραστηριοποιούνται και ως εισαγωγείς παιδικών παιχνιδιών.
Η θερμή στήριξη των καταναλωτών της Θράκης, τους επέτρεψε να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και στον ηλεκτρονικό χώρο δημιουργώντας το δικό τους e-shop πανελλαδικής εμβέλειας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και από το σπίτι.

Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο συνεργατών μπορούν να ανταποκριθούν με αξιοπιστία και ταχύτητα σε κάθε παραγγελία που θα ζητήσετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου