H καινούργια μας σχολική τσάντα απο το mySunshine.gr


Οι μέρες που θα ανοίξουν τα σχολεία πλησιάζουν και πλέον μετράμε αντίστροφα  μέχρι το άνοιγμα  του σχολείου. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, και οι σχολικές αναζητήσεις βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.


Ο μικρός μας φέτος θα πάει νηπιαγωγείο  οπότε τα πρώτα μας καινούργια ρούχα αγοράσθηκαν και πλέον αναζητούμε την νέα μας σχολική τσάντα.
Φέτος ήθελε διαφορετική τσάντα όπως έχουν οι  περισσότεροι του φίλοι του.
Τσάντα τρόλεϊ για να μπορεί να την κουβαλάει και να την τραβάει και ο ίδιος. Ψάχναμε σίγουρα να είναι πολύ όμορφη  και η φιγούρα της τσάντας να είναι από την  αγαπημένη του ταινία που αυτό το χρονικό διάστημα είναι  ''Zootropolis''  . 
Kατά βάση διαλέχτηκε από την ''αστυνομικίνα'' λαγουδίνα και από το μπρελόκ που γράφει police. To είπαμε αγαπάμε την αστυνομία και ένα κίνητρο επιλογής σχεδίου ήταν κι  αυτό. 
Φυσικά για εμένα τη μαμά, με ενδιέφερε να είναι άριστη ποιότητα και ανθεκτική οπότε διαλέξαμε από το αγαπημένο μας  mySunshine.gr  την καινούργια σχολική τσάντα η οποία έχει μπροστά μια τσέπη εμπρός για να μπορεί να βάζει μέσα όλα τα παιχνίδια του και ότι άλλο χρειαστεί για το σχολείο όπως χαρτομάντιλα ή μωρομάντηλα.
Η μεταφορά της τσάντας πλέον γίνεται παιχνίδι  με τα ροδάκια και την πτυσσόμενη λαβή. Το καλό και πολύ σημαντικό είναι ότι  η τσάντα μπορεί να αφαιρεθεί από το τρόλεϊ στο οποίο μπορεί να προσαρμοστεί μία άλλη τσάντα της ίδιας εταιρείας.
Εμένα κατά βάση ποιο πολύ με βολεύει  να την κουβαλάω παρά να την τραβάω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχολικές τσάντες είναι της ισπανικής εταιρείας SAFTA με τα πιο επώνυμα σχέδια της αγοράς που παράγει σχολικά είδη περισσότερα από 100 χρόνια τώρα. 



Επιπλέον και πολύ σημαντικό αυτή τη περίοδο τα επώνυμα είδη της εταιρείας  SAFTA  βρίσκονται σε έκπτωση 30-50%Πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά σε επώνυμα σχέδια όπως ήρωες DISNEY, STARS WARS, SPIDERMAN
 Εμείς οι γονείς πρέπει να σκεφτούμε ότι οι αγορές μας καλό είναι να γίνονται σε όμορφα επώνυμα είδη  αλλά να κοιτάμε και το οικονομικό μας όφελος. Κάθε χρόνο δίνουμε μία μικρή ''περιουσία'' στα σχολικά είδη, οπότε καλό είναι να αξιοποιήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις καλές προσφορές.
Γι' αυτό  αυτή τη περίοδο πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι οτι τα περισσότερα σακίδια της Safta μπορούν να συνδυαστούν με τα ειδικά τρόλεϊ που παράγει (διαθέτουν ειδικούς ιμάντες που δένουν πάνω στο τρόλεϊ). 
 Διαθέτουν σκελετό αλουμινίου
 αναδιπλούμενα πανάλαφρα, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά αλλάζοντας μόνο τη τσάντα κάθε χρόνο ή σε οποιαδήποτε χρήση αφού είναι πλήρως αποσπώμενα από το σακίδιο. Έχουμε δει πολλές φορές παιδιά να κουβαλάνε ή να τραβούν την τσάντα η οποία για την ηλικία τους είναι πολύ βαριά. Σκεφτείτε πόσο βάρος έχει η τσάντα με τα βιβλία μέσα, αν έχεις και το σκελετό να έχει τόσο βάρος τότε κουβαλάς πολύ περισσότερο βάρος χωρίς λόγο. 

Επιπλέον  πολύ σημαντικό  για όσους αγοράσουν τσάντα σε προσφορά με τρόλλεϊ ότι την επόμενη χρονιά θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με την ολοκαίνουρια Safta  τσάντα τους!


Πιστεύω ότι όλοι οι παραπάνω λόγοι ή έστω  ένας από αυτούς να σας  κάνει να σκεφτείτε ότι αξίζει να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα mySunshine


Σχετικοί σύνδεσμοι για Safta On Special Sales θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο πατώντας εδώ 


Σχετικοί σύνδεσμοι για τρόλεϊ θα βρείτε στο σύνδεσμο εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου