Παιδικά παντοφλάκια από την εταιρεία Lilaboo


Σε λιγότερο από ένα μήνα με το καλό θα γεννήσω το δεύτερο γιο μου
οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω ξεκινήσει να αγοράζω ήδη κάποια πράγματα από τώρα , άσχετα που τα περισσότερα πράγματα  τα έχω από τον πρώτο μου γιο.
Τα παιδικά παντοφλάκια από την εταιρεία Lilaboo τα είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια για τον μεγάλο μου γιο σε πράσινο κροκοδειλακι τότε που ήταν κοντά στα 2.5 με 3 χρονών και τα φορούσε αρχικά στο σπίτι και μετά στο παιδικό σταθμό όταν ξεκίνησε να πηγαίνει. Αρα ξέρω την αντοχή τους και την ποιότητα τους. 
Έτσι αποφάσισα για το μπέμπη τα παπούτσια αγκαλιας να είναι από την εταιρεία Lilaboo


 Η εταιρεία Lilaboo μας προσέχει και οπότε αν ψάχνεις για oμορφα, άνετα χειροποίητα παντοφλάκια από φυσικό δέρμα, και μη τοξικές βαφές  φιλικές στο περιβάλλον, σου προτείνω να προτιμήσεις την εταιρεία Lilaboo.

Συστήνονται από παιδίατρους,  καθώς το μαλακό τους δέρμα,  επιτρέπει στο παιδικό πόδι να αναπνέει,  να κινείται άνετα,  και να αναπτύσσεται φυσιολογικά, ενώ η σουεντ σόλα το κρατάει σταθερό, για ασφαλή βήματα.  

Tο κυριότερο όταν ειδικά τα φοράνε στο σχολείο είναι τόσο εύκολα στη χρήση τους, γιατί χάρη στην ελαστικότητα μπορούν να τα βάζουν και μόνα τους τα παιδιά αλλά και έτσι έχει τέλεια εφαρμογή γιατί αγκαλιάζει το πόδι  ώστε να μην περπατάει άτσαλα

Πολύ σημαντικά όλα αυτά 

Υπάρχουν πολλά σχέδια που αν θα μπείτε στο site τους δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε. Εμείς διαλέξαμε τους ινδιάνους, αλλά και τα άλλα σχέδια είναι καταπληκτικά. Τα σχέδια ποικίλλουν , και τα νούμερα ξεκινούν από 0 μηνών για νεογέννητα ως και 4 χρονών.

Πάρτε μία ιδέα από τα σχέδια



είναι όλα φανταστικά




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου