Μαθαίνουμε για το ηλιακό σύστημα από την εταιρεία 4M toys Greece


Πέρυσι στο νηπιαγωγείο ο μεγάλος μας γιος έμαθε για το ηλιακό σύστημα μέσα από διάφορα παραμύθια και εικόνες


Φέτος στο δημοτικό ήρθε η ώρα να μάθει μέσα από το παιχνίδι πιο άμεσα για το ηλιακό σύστημα μέσα από μια μικρογραφία του παιχνιδιού


Πριν λίγες μέρες παραλαβαμε από την εταιρεία 4Μ. το ηλιακό σύστημα που έπρεπε να το συναρμολογήσει και μετά να το βάψει όπως ακριβώς είναι ο κάθε πλανήτης


καθώς το συναρμολογούσε ο γιος μου , μου έλεγε και κάποια θεωρητικά πράγματα που μάθανε στο σχολείο



Από ένα σκοτεινό νεφέλωμα, πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, γεννήθηκε ο Ήλιος. Μετά οι πλανήτες.
Από αυτούς τους πλανήτες οι τέσσερις πρώτοι, αυτοί που είναι πιο κοντά στον Ήλιο λέγονται βραχώδεις ή γαιώδεις. Λέγονται και εσωτερικοί. Οι τέσσερις τελευταίοι λέγονται αέριοι γίγαντες. Λέγονται και εξωτερικοί.
Υπήρχε κι ένας ένατος πλανήτης, που από το 2006 δεν είναι πλέον πλανήτης. Οι επιστήμονες τον κατέταξαν στους πλανήτες νάνους και είναι ο Πλούτωνας.

Τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Δία και τον Κρόνο τους γνώριζαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, γιατί φαίνονται και με γυμνά μάτια. Τους υπόλοιπους, δηλαδή τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα τους ανακαλύψαμε αφού εφηύραμε το τηλεσκόπιο.


Το προϊόν είναι της εταιρείας 4Μ.
Η σελίδα της 4Μ: http://4mtoys.gr/home
Ο λογαριασμός Facebook 4M toys Greece: https://www.facebook.com/4m.toys.gr/ 


Η 4Μ κινείται στον χώρο της φαντασίας και της δημιουργικότητας από το 1993 και ειδικεύεται στην παραγωγή δημιουργικών παιχνιδιών για τα παιδιά που έχουν όρεξη για διασκέδαση, δημιουργία και μάθηση!!! Η ομάδα της 4Μ αφιερώνει τις έρευνές της στη δημιουργία εκπαιδευτικών παιχνιδιών που αναζωογονούν τη φυσική περιέργεια των παιδιών και τους δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούν με δημιουργικές κατασκευές για αγόρια και κορίτσια, επιστημονικά πειράματα, ανασκαφές και πολλά άλλα.

Μαζί με τις δημοφιλείς σειρές της 4Μ KidzLabs, Οικολογική Επιστήμη και Thinking Kits, μπορείτε να βρείτε και τις νέες σειρές STEAM Powered Girls, με διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες κατασκευές για κορίτσια, τη σειρά KidzRobotix με κατασκευές παιχνιδιών βάσει της μηχανικής του 21ου αιώνα και της σειρά KidzMaker με απίστευτες κατασκευές για ατέλειωτες στιγμές δημιουργίας και διασκέδασης!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου