Διαβάζουμε το μπλε βιβλιό-τετράδιο Γλώσσα από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Βροχερή Κυριακή και ώρα για βιβλίο δραστηριοτήτων
Τα βιβλία αυτά μας αρέσουν πολύ γιατί στη φάση που είναι ο γιος μας μαθαίνουμε νέες λέξεις.
Το ξέρατε πως τα παιδιά ηλικίας 6-7 ετών στα οποία διαβάζουμε βιβλία σε καθημερινή βάση είναι, κατά μέσο όρο, ένα χρόνο μεγαλύτερα, ως προς την ευχέρεια στην ανάγνωση, από τα παιδιά της ίδιας ηλικίας στα οποία δεν διαβάζουμε τόσο συχνά; Παρόλα αυτά, αν διαβάζουμε στα παιδιά ακόμα και 3–4 φορές την εβδομάδα, προπορεύονται των συνομηλίκων τους κατά έξι μήνες. 
Το να διαβάζετε βιβλία στα παιδιά σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τους μάθετε λεξιλόγιο. Τα παιδιά στα οποία διαβάζουμε βιβλία έχουν κατά κανόνα πλουσιότερο λεξιλόγιο. Αυτό όχι μόνο τα βοηθά να κατανοήσουν τον κόσμο, αλλά και να προοδεύσουν ταχύτερα μέσα στη σχολική τάξη. 
 Τα ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟΤΕΤΡΑΔΙΑ είναι μια πρωτότυπη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Συνδυάζοντας δημιουργικά τη γνώση που προσφέρει ένα βιβλίο με τον χώρο για εξάσκηση και παιχνίδι ενός τετραδίου, η σειρά υποστηρίζει αποτελεσματικά την προετοιμασία των μαθητών με τρόπο ευχάριστο και παραγωγικό.
Το βιβλιοτετράδιο Γλώσσας Α΄ δημοτικού είναι ένα πρωτότυπο βοήθημα που ακολουθεί τη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου και λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με αυτό.

Περιλαμβάνει σελίδες βιβλίου και σελίδες τετραδίου:

με ποικίλες γλωσσικές ασκήσεις και δραστηριότητες
με την ορθή γραφή των γραμμάτων σε οργανωμένο χώρο
με την αντιγραφή και ορθογραφία που αντιστοιχεί σε κάθε κεφάλαιο του σχολικού βιβλίου
με το βασικό λεξιλόγιο που σε κάθε μάθημα εμπλουτίζεται με νέες λέξεις
με τα γραμματικά φαινόμενα κάθε κεφαλαίου
με πλούσια εικονογράφηση που επιτρέπει στα παιδιά να μαθαίνουν ζωγραφίζοντας και διασκεδάζοντας.
To βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου