Τα νέα μας ρούχα από την Fun Strike

Από τότε που γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος φροντίζω τα ρούχα του να είναι καλής ποιότητας να έχουν τέλεια εφαρμογή , να είναι καλό το ύφασμα γιατί  έχω παρατηρήσει ότι τα φθηνά ρούχα καταστρέφονται εύκολα
Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να αγοράζουμε ρούχα που να τους εφαρμόζουν σωστά. Δεν πρέπει τα ρούχα να τα  στενεύουν ή να τους προκαλούν αίσθηση δυσφορίας και εκνευρισμό, ούτε να τα  εμποδίζουν στο βάδισμα, το τρέξιμο ή το παιχνίδι! Για παράδειγμα η φόρμα  θα πρέπει να έχει καλή εφαρμογή και να είναι από ανθεκτικό ύφασμα. Όταν το φοράει το παιδί, θα πρέπει να μπορεί να σηκώνει ψηλά τα χέρια του χωρίς δυσκολία.
Ακόμα και αν δεν έχουμε παρατηρήσει κάποια αλλεργία στο παιδί είναι πολύ καλό να επιλέγουμε να του πάρουμε ρούχα τα οποία είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υφάσματα. Έτσι θα ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να δημιουργηθούν  ερεθισμοί στο παιδί ή κάποια αλλεργική αντίδραση.
Όλες οι γνωστές αλυσίδες με φθηνά ρούχα έχουν πλάνο να παράγουν ρούχα που δεν είναι καλής ποιότητας, απλά και μόνο γιατί θέλουν οι καταναλωτές να αγοράζουν μεγάλες ποσότητες σε πιο τακτά διαστήματα. Όταν ένα ρούχο χαλάει εύκολα, τότε ο καταναλωτής θα τρέξει να αγοράσει ένα αντίστοιχο σε πολύ χαμηλή τιμή, παρόλο που ξέρει πως δεν θα "αντέξει" πολύ.


Η Εταιρεία  Fun Strike ιδρύθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη και μπήκε δυναμικά στο χώρο της χονδρικής πώλησης παιδικού αθλητικού ενδύματος. Η συλλογή της Fun Strike στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και των βρεφών στο άνετο καθημερινό ντύσιμο. Με συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας δημιουργούμε ρούχα που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο σχεδιασμό και διακρίνονται για την ποιότητα, την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων έχοντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής. Η συλλογή  καλύπτει αγόρια και κορίτσια
ηλικίας από 3 μηνών έως 14 ετών.
Εμάς μας αρέσουν γιατί  είναι μαλακά και ευκολοφόρετα και μας αρέσουν τα σχέδια και τα χρώματα τους.  Συν ότι αντέχουν σε ζόρικες δοκιμασίες. Τα ρούχα του μεγάλου μου γιου τα φοράει τώρα ο μικρός και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Είναι από τις αγαπημένες μας εταιρείες ρούχων. Είναι ποιοτικά, χαρούμενα, αντέχουν τα πάντα. και φυσικά είναι από την Θεσσαλονίκη.

Τρέξτε να πάρετε στα παιδιά σας το ρούχο που τους αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου