"Ανακαλύπτω τις πόλεις του κόσμου" Εκδόσεις Ψυχογιός


Δεν είναι πάντα εύκολο να ζει κανείς σε μία τεράστια πόλη με πληθυσμούς πολύ μεγάλους. Είναι όμως σίγουρα πολύ συναρπαστικό! Παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η συγκέντρωση μεγάλων πληθυσμών, οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κάθε γωνιά μπορεί να κρύβει έναν διαφορετικό πολιτισμό, διαφορετικές ιδέες, διαφορετικές κοινωνικές τάξεις.

θέλεις να μάθεις για τις πόλεις του κόσμου; τι πληθυσμό έχουν; Τι γνωρίζετε για την νέα Υόρκη;
το άγαλμα της ελευθερίας και για την γέφυρα του Μπρούκλιν που εννοεί το Μανχάταν με το Μπρούκλιν.
Πόσα πολλά πράγματα γνωρίζουμε για την θαυμάσια πόλη Ρίο ντε Τζανέιρο; Πόση επιφάνεια έχει και τι πληθυσμό;
Τι γνωρίζετε για το πάρκο λαγκοα και τον Βοτανικό Κήπο;

Οι πόλεις πολλές, για το Παρίσι, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Ρώμη, Άμστερνταμ, Μόσχα. Εχουμε για την κάθε πόλη ξεχωριστά πάρα πολλά πράγματα και όμορφα.



Έτοιμη η βαλίτσα σου; Βιάσου, γιατί με το που θα ανοίξεις αυτό το βιβλίο, φύγαμε! Για να οργανώσεις το ταξίδι σου και να μη χάσεις το παραμικρό, δες τους χάρτες των πόλεων και τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα που θα επισκεφτείς. Αυτός ο θαυμαστός γύρος του κόσμου κρύβει απρόσμενες εκπλήξεις... Για παράδειγμα, ήξερες πως στο Τέμπλο Μαγιόρ της Πόλης του Μεξικού υπάρχει ένας ολόκληρος τοίχος με κρανία; Και ότι στο πάρκο Ουένο του Τόκιο μπορείς να δεις 1.000 ανθισμένες κερασιές; Θέλεις να πάρεις πρωινό στο Ναϊρόμπι με μια καμηλοπάρδαλη; Να χορέψεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο; Να πιεις το τσάι σου στο Λονδίνο; Καλό ταξίδι!


Το καταπληκτικό βιβλίο που πρέπει να το έχει κάθε βιβλιοθήκη είναι απαραίτητο για τους μικρούς φίλους αλλά και για τους μεγάλους.
Γιατί και εμείς οι γονείς πολλά πράγματα τα αγνοούμε.
Θα το βρείτε στα μεγαλύτερα και ενημερωμένα βιβλιοπωλεία και φυσικά στις εκδόσεις Ψυχογιός



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου