Ο πρώτος μου Μπαχ- Εκδόσεις Πατάκη



Τα μουσικά βιβλία για την ηλικία που είναι ο μικρός μου γιος είναι μια πολύ καλή αφορμή για τα πρώτα μουσικά ακούσματα. Tα μουσικά βιβλία  με τον εκπληκτικό ήχο αποτελεί μια εξαιρετική εισαγωγή για το παιδί στην κλασική μουσική.

Aυτά τα βιβλία αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή για να μπορέσουν γονείς και εκπαιδευτικοί να εισάγουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της κλασικής μουσικής. 





Οι ιστορίες είναι ευχάριστες, απλές, δίχως να υποτιμούν καθόλου τη σημασία του κειμένου αφήνοντας το βάρος στο “εφέ” του ήχου. Η εικονογράφηση και η ίδια η ιστορία παντρεύονται ιδανικά με τους ήχους και οι μεγάλες μουσικές του έρχονται πεντακάθαρα στην επιλογή του παιδιού προσφέροντάς του ένα πολυτροπικό βιβλίο μέσα από μια συναρπαστική διάδραση και διέγερση τεχνών και αισθήσεων. Το θεωρώ ιδανικό ήδη από 2,5 ετών ενώ εντυπωσιάζει και μεγαλύτερα παιδιά (6-7 ετών). Αποτελεί ένα τέλειο ερέθισμα γνωριμίας με την κλασική μουσική, τα είδη και έννοιες μουσικής. ταξιδεύουμε σε μια διαφορετική κάθε φορά πτυχή της παγκόσμιας μουσικής. 



θα το λατρέψετε!

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Πατάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου