Διαβάζουμε μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τις εκδόσεις Κεδρος



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πλέον μπήκαμε σε άλλη χαρούμενη διάθεση.
Μαζί με τα αγόρια μου, ακούμε συνέχεια χριστουγεννιάτικα τραγούδια , φτιάχνουμε πολλά γλυκά τραγουδάμε και τα βράδια τα περνάμε αγκαλιά στο τζάκι, διαβάζοντας χριστουγεννιάτικα παραμύθια, γιατί έχουν άλλη αίσθηση διαβάζοντας κάτω από το φως των φωτακίων τού στολισμένου δέντρου μας.

Τελευταίο απόκτημα από τις εκδόσεις κέδρος είναι οι μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες




Αγαπήσαμε τον Αη Βασίλη και τον γνωρίσαμε και σαν παιδάκι τότε που ακόμη τον φώναζαν Βασιλάκη, μάθαμε λεπτομέρειες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δάσους.

Μάθαμε τι απέγινε αυτό το μυστηριώδες πακέτο. Γελάσαμε με το ναυάγιο που το έλκηθρο έπεσε μέσα στη θάλασσα και που τελικά φθάσανε σε ένα ινδιάνικο δάσος.

Γνωρίσαμε την μπουμπινα την λαγουδίνα που χάθηκε μέσα στο δάσος και τελικά μετά από μια ξαφνική βροχή το βρήκαν 3 φίλοι. 12 όμορφες ιστορίες που πραγματικά μας βάζουν στον βαθύ νόημα των Χριστουγέννων

Αξίζει να το διαβάσετε και εσείς αλλά και τα παιδιά σας μαζί


Δώδεκα μικρές ιστορίες με ήρωες τον Άγιο Βασίλη, νάνους, ξωτικά, παιδιά με ξεχωριστό χαρακτήρα και ζώα γεμάτα αγάπη. Με χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση, αυτές οι ιστορίες μας δείχνουν το σημείο όπου συναντιούνται η καθημερινή ζωή και ο κόσμος της φαντασίας.



Γιατί τα Χριστούγεννα είναι ξεχωριστά, όχι μόνο χάρη στις διακοπές, στα φώτα ή στα δώρα. Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των άλλων ή να εκφράσουμε τις δικές μας. Αυτό το ιδιαίτερο, μαγευτικό πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύουν οι δώδεκα πρωτότυπες ιστορίες του βιβλίου.


Θα το βρείτε στις   εκδόσεις Κέδρος




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου