Τα νέα dry oils από την messinian spa


Η βροχή, ο αέρας, τα πρώτα κρύα, σηματοδοτούν το πέρασμα από το φθινόπωρο στο χειμώνα. Εκείνη που αντιλαμβάνεται άμεσα την αλλαγή των εποχών και το δείχνει είναι η επιδερμίδα μας. Στο χέρι μας είναι να την προστατέψουμε, προσαρμόζοντας τη φροντίδα της κατάλληλα. 


Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας αυξάνουν την ευαισθησία της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να μας φαίνεται πιο ξηρή, πιο θαμπή και άτονη και να τη νοιώθουμε να «τραβάει». Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ενισχυμένη προστασία και κάποιες μικροαλλαγές στις συνήθειές μας.


Μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, φροντίζει για την περιποίησή του. Στο μπάνιο της, στο νεσεσέρ με τις κρέμες της έχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς. Από το καθαριστικό που είναι το πρώτο και πιο βασικό ίσως προϊόν, μέχρι την ενυδατική για το πρόσωπο αλλά και τα χέρια. Βλέπετε η περιποίηση δε σταματά στο πρόσωπο, πρέπει να προσέχουμε και άλλα μέρη του σώματος όπως είναι ο λαιμός, τα χέρια. Και κάθε περιοχή, θέλει το προϊόν της, που στοχεύει στις ανάγκες. 

Περισσότερη ενυδάτωση, συχνότερη ενυδάτωση χρειαζόμαστε το χειμώνα.

Τα νέα μου dry oils είναι στα χέρια μου και επιτέλους θα τα δοκιμάσω.


SHIMMERING DRY OIL Royal jelly & Helichrysum

Φωτεινό, αισθησιακό, πολυτελές. Αυτό το ελαφρύ, ξηρό έλαιο σώματος έχει ένα παραδεισένιο γλυκό άρωμα που θα αυξήσει τις αισθήσεις σας, θα δώσει στο δέρμα σας λαμπερό αποτέλεσμα και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητά του. Διαμορφώνεται με έλαιο helichrysum (αιώνιο) το οποίο είναι γνωστό για τη συμβολή του στην αναγέννηση των δερματικών ιστών και την καθυστέρηση των σημείων γήρανσης. Με ελαιόλαδο ΠΟΠ από την Καλαμάτα, βασιλικό πολτό, βερίκοκο, αμυγδαλέλαιο, αργαλινέλαιο και αστραφτερά λάμψη, συστατικά που τροφοδοτούν, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και φωτίζουν το δέρμα σας. Εύκολα απορροφημένο και μη λιπαρό.
                                                    ~~~~~

Orange, Vanilla Orchid & Blueberry Dry OilDetox & Energizing
Αναζωογονητικό, ενυδατικό, ελκυστικό. Αυτό το ελαφρύ, ξηρό έλαιο σώματος έχει ένα φρέσκο, χαρακτηριστικό άρωμα που θα σας οδηγήσει στην ύπαιθρο και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος σας. Με ελαιόλαδο ΠΟΠ από την Καλαμάτα, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, λάδι ροδιού, μέλι, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε, συστατικά που τρέφουν, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και φωτίζουν το δέρμα σας. Εύκολα απορροφημένο και μη λιπαρό.
                                                 ~~~~~~~


Αναζωογονητικό, ενυδατικό, ελκυστικό. Αυτό το ελαφρύ, ξηρό έλαιο σώματος έχει ένα ακαταμάχητα γλυκό άρωμα που θα σας κάνει να ερωτευτείτε με αυτό και θα βελτιώσετε την υφή και την ελαστικότητά του. Διαμορφώνεται με λάδι ροδιού, το οποίο είναι γνωστό ότι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που ωφελούν την υγεία. Με ΠΟΠ ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, μέλι, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε, συστατικά που τρέφουν, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και φωτίζουν το δέρμα σας. Εύκολα απορροφημένο και μη λιπαρό
                                                              ~~~~~~~~~~~~

Θα τα λατρέψετε

Θα τα αγαπήσετε

Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας, στη φίλη σας στη γυναίκα σας










Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου