Μπελ Μπεσαμέλ - Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο


Πριν λίγο καιρό απέκτησα βιβλίο με τον τίτλο «Μπελ Μπεσαμέλ», σε εικονογράφηση της Alexandra Colombo, από τις εκδόσεις ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ. 

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αφορά ηλικιακά τα παιδιά του νηπιαγωγείου αλλά φυσικά και πολύ μεγαλύτερα. Το βιβλίο πλημμυρίζει από θαλπωρή, οικογενειακή ζεστασιά, μυρωδιές νόστιμων φαγητών, προσφορά και αλληλεγγύη! Μας θυμίζει πόσο σημαντική θέση έχει στη ζωή μας η οικογένεια και η φιλία! Και γενικά μου θύμισε πολύ τα παιδικά μου χρόνια. 



Μου θύμισε τις μυρωδιές όταν πήγαινα στο σπίτι της γιαγιάς μου, που πάντα ήταν ζεστό και φιλόξενο
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφερθώ στην εξαιρετική εικονογράφηση της Alexandra Colombo. Είναι τόσο παραστατική και ζωντανή, με υπέροχα χρώματα που σε ταξιδεύει στα μέρη της Μπελ Μπεσαμέλ!

Η Μπελ φεύγει μακριά από την οικογένεια και τους φίλους της για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Η Μπελ έφυγε μακριά από την οικογένειά της για να κυνηγήσει το όνειρό της και το έκανε με μεγάλη επιτυχία! Όμως, ξέχασε την συμβουλή που της είχαν δώσει οι γονείς της όταν έφευγε. Να είναι ευτυχισμένη. Πραγματικά ευτυχισμένη. Και δεν ήταν. Γιατί είχε ξεχάσει τι πραγματικά ζητούσε η καρδιά της. Κι αυτό δεν ήταν μόνο να επιστρέψει στο Μελόκαστρο. Ήταν πολλά περισσότερα.


Το βιβλίο θα το βάλετε στη καρδιά σας. Είναι μια πολύ γλυκιά ιστορία. Άσε που θα σας ανοίξει και η όρεξη με τόσα φαγητά που θα διαβάσετε.

Χειροποίητα τορτελίνια, παραδοσιακές πίτες και μοσχομυριστές σούπες  δημιουργούν μια λαχταριστή ιστορία για  την οικογενειακή αγάπη, τις αξίες που καμιά φορά ξεθωριάζουν από τη λάμψη των “διασημοτήτων”,


Την ταπεινότητα και την επίτευξη στόχων, που τελικά πάνε χέρι χέρι, αλλά και τη φιλία και την αλληλεγγύη που ανθίζουν και πάλι σε μια μικρή πόλη που σχεδόν κανείς δεν ξέρει το όνομά της. 

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο και πραγματικά θα το λατρέψετε

Κάντε το δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου