Η μέρα που η γιαγιά χάλασε το ίντερνετ - εκδόσεις Μεταίχμιο



Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχείται από ηλεκτρονικές συσκευές υψηλής τεχνολογίας και πλέον περισσότερο από κάθε άλλη τεχνολογία, οι φορητές συσκευές παίζουν σημαντικότατο ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογικής και φυσικής ύπαρξης του σύγχρονου ανθρώπου.
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια το κινητό τηλέφωνο ήρθε για να αντικαταστήσει πολλά άλλα είδη επικοινωνίας όπως υπεραστικές κλήσεις,  αλλά με την έλευση των πολυμέσων και την εγκατάσταση του Internet στο κινητό τηλέφωνο η κινητή τεχνολογία εξελίχθηκε ως πανίσχυρη, έτσι ώστε να γίνει μια βιώσιμη επιλογή, ακόμη και για πολλές λειτουργίες που νωρίτερα είχε συνδυαστεί μόνο με υπολογιστικές συσκευές και computers. Αυτές οι τεράστιες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας έφεραν επανάσταση στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων όσον αφορά στην σχέση τους με την καθημερινή πραγματικότητα.

Μια χιουμοριστική ιστορία για το πώς μια τυχαία τεχνική βλάβη στο διαδίκτυο επηρεάζει μια φυσιολογική σύγχρονη οικογένεια. Ιστορία με όμορφα σκίτσα, χιούμορ, αλλά και τροφή για σκέψη μετά το πέρας της ανάγνωσης... Τελικά μπορεί κανείς να περάσει όμορφα στο σπίτι ακόμα και χωρίς ίντερνετ;




«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ανέλαβε η Τίφανι να προσέχει τη γιαγιά. Και ΣΗΜΕΡΑ ειδικά, η γιαγιά πήγε και χάλασε το ίντερνετ. Υπέροχα!»
Το ίντερνετ χάλασε και τίποτα δεν είναι όπως πριν: Ο Μαξ δεν µπορεί να παίξει µε το κινητό του, η Λουίζα δεν µπορεί να ακούσει µουσική, ο παππούς δεν µπορεί να δει τηλεόραση. Η µαµά και ο µπαµπάς επιστρέφουν νωρίτερα στο σπίτι από τη δουλειά, γιατί δεν µπορούν να δουλέψουν. Κανείς δεν ξέρει τι να κάνει χωρίς ίντερνετ.
Παρ’ όλα αυτά, η µέρα τους αποδεικνύεται υπέροχη. Κι ας είναι χαλασµένο το ίντερνετ! Ή µήπως ακριβώς γι’ αυτό;








Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου