Κουνέλι και αλεπού ταξίδια με το νου

                                              Κουνέλι και αλεπού ταξίδια με το νου


Ήρθε στα χέρια μας το δεύτερο τεύχος της ίδιας σειράς το κουνέλι και η αλεπού αφού άρεσε στο γιο όλη η ιστορία ανυπομονούσε να έρθει το σαββατοκύριακο, που δεν έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις να καθίσει να το διαβάσει σε μια μέρα. Όσο και να επέμενα να το διαβάσει σιγά σιγά σε περισσότερες ημέρες, δεν ήθελε. Σε μια ημέρα ρούφηξε όλη την ιστορία.

Το κουνέλι και η αλεπού είναι κολλητοί φίλοι

Σε αυτή τη διαδρομή σ αυτή τη περιπέτεια τρώνε μαζί παγωτά κάνουν διαγωνισμό τσιχλόφουσκα, σκαλίζουν κολοκύθες και χάνονται σε ένα λαβύρινθο. Στη παρέα εκτός από τα δύο ζωάκια είναι στη παρέα τους και η κουκουβάγια , που με την Φαντασία της ταξιδεύουν σε επικίνδυνες θάλασσες γλιτώνουν από τη κοιλιά μιας φάλαινας, νικούν κακούς κάστορες και γενικά περνάνε ένα σωρό περιπέτειες με μοναδικό όπλο τη φαντασία τους στη παρέα είναι και η χελώνα και το σπουργίτι

Η συγγραφέα αγγίζει το μυαλό των παιδιών μας μιλάει για την εξωτερική εμφάνιση και τη ζήλια που αναπτύσσεται ανάμεσα στα παιδιά.


Το βιβλίο μιλάει για την τρυφερότητα την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση η εικονογράφηση είναι πολύ γλυκιά με όμορφους χαρακτήρες, και σε συνδυασμό με το υπέροχο κείμενο έρχεται να απογειώσει το βιβλίο




Σας το συνιστώ ειδικά είναι για όλες τις ηλικίες του δημοτικού. Τα δε φθινοπωρινά χρώματα του εξωφύλλου θα σας προσελκύσουν ιδιαίτερα.



Καλά αναγνώσματα






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου