Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από τις εκδόσεις Λιβάνη

 Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια ξεχωριστή γιορτή για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Ανατρέχοντας στις πρόσφατες κυκλοφορίες του εκδοτικού οίκου Λιβάνη βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές για να σου προκαλέσουν συναίσθημα, γέλιο, να σε ταξιδέψουν, να σου μάθουν το μεγαλείο της αγάπης και να σε οδηγήσουν σε μονοπάτια σκέψης που ούτε καν είχες φανταστείς



Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που τα δώρα ανταλλάζονται με ταχύτητα αστραπής. Μικροί και μεγάλοι ανταλλάζουν δώρα και αγάπη. Για τους μικρούς της παρέας, ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να τους χαρίσεις είναι τα βιβλία. Τα παιδικά βιβλία με θέμα τα Χριστούγεννα, έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο κι εμείς διαλέξαμε τα πιο όμορφα από αυτά, για τους μικρούς αναγνώστες της ζωής σου.


Τα χριστουγεννιάτικα βιβλία μπορεί να περιλαμβάνουν κλασικές ιστορίες που μας μιλούν για το νόημα των Χριστουγέννων. Μπορεί επίσης να είναι μουσικά βιβλία με κάλαντα και περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη, ή να είναι παιδικά βιβλία με θέμα τα Χριστούγεννα αφού διαδραματίζονται στη πιο γιορτινή εποχή του χρόνου.

Τα παιδικά βιβλία με θέμα τα Χριστούγεννα έχουν καταφτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων περιμένοντας να διαλέξεις εσύ αυτό που θα δωρίσεις στο παιδί σου, το ανίψι, το βαφτιστήρι σου ή στο παιδί της κολλητής σου. Και κάτι η σπουδαία εικονογράφηση, κάτι τα ευφάνταστα κείμενά που περιέχουν, είμαι βέβαιη ότι θα το χαρεί, όποιο κι αν διαλέξεις.

Το πάρτι του Άγιου Βασίλη


Είναι Χριστούγεννα. Ο Άγιος Βασίλης, µετά από την τόσο κουραστική βραδιά που έχει περάσει, θέλει πια να ξεσκάσει. Τι καλύτερο από το να διοργανώσει ένα πάρτι για όλους τους φίλους του!


Μια φορά τον χρόνο


Μια φορά τον χρόνο ο Άγιος Βασίλης µμοιράζει σε όλο τον κόσμο τα δώρα του. ?έχεται τις ευχές και κάνει τα όνειρα
πραγματικότητα. Όλους αυτούς τους αιώνες όμως είχε ξεχάσει κάτι σημαντικό.  Τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να εκπληρώσει και κάποιες ευχές που ποτέ δεν του είχαν ζητηθεί.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου