Τα πρώτα μας βρεφικά βιβλία της Fisher Price από την Χάρτινη Πόλη

Το μωρό μας σε λίγες μέρες γίνεται ενός έτους
Πλέον έχουμε ξεκινήσει και έρχεται σε επαφή με τα πρώτα του σκληροδετα βιβλία

Μικρά σε μέγεθος  με ζωντανή εικονογράφηση μεγάλα γράμματα και πολύ προσιτά στο να το προσεγγίσει  ένα μωρό
Τα τελευταία μας αποκτήματα είναι βιβλία που συμβάλλουν στη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού. Βιβλία με απλό και κατανοητό κείμενο, πλούσια και έγχρωμη εικονογράφηση, ζωντανά και χαρούμενα χρώματα!

Μικρές λεξούλες, ζωντανές και χαρούμενες εικόνες.

Το παιδικό βιβλίο είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία αναγνώσματος γιατί με τον τρόπο του συμβάλλει στην ανάπτυξη των παιδιών, τόσο νοητικά, όσο και ψυχικά.

Ένα καλό παιδικό βιβλίο μπορεί να επηρεάσει αφάνταστα θετικά το παιδί και να του διδάξει όλα τα υψηλά ιδανικά και τα νοήματα των ηθικών αρχών όσο κανείς άλλος. Το παιδικό βιβλίο είναι αυτό που προετοιμάζει τα παιδιά για τον κόσμο των μεγάλων με ποικίλους τρόπους. Επιπλέον, προετοιμάζει τους μικρούς αναγνώστες, ώστε μελλοντικά να εισέλθουν στη λογοτεχνία των ενηλίκων.

Η ανάγνωση παιδικών βιβλίων αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα στη σωστή ανάπτυξης των παιδιών ακόμα και από αυτή τη βρεφική τους ηλικία. Όλοι οι γονείς πρέπει να βρίσκουν, έστω για λίγα λεπτά την ημέρα, και να τα αφιερώνουν στα παιδιά τους διαβάζοντάς τους λίγες γραμμές από ένα βιβλίο. Μακροπρόθεσμα, τα κέρδη τους θα είναι θεαματικά.

Τα βιβλία που έχω στα χέρια μου είναι από την σειρά fisher price 
και οι τίτλοι είναι οι ήχοι και τα αντίθετα

έννοιες εύκολες όπως ποιο φυτό είναι ψηλό ή κοντό
η τι ήχο κάνει το κάθε ζωάκι
Η πρώτη επαφή είναι με αυτά τα βιβλία που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα



στη ίδια σειρά κυκλοφορούν

 ΣΧΗΜΑΤΑ


ΑΡΙΘΜΟΙ

ΖΩΑΚΙΑ


Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη για τα υπέροχα βιβλία τους

Φυσικά χαρήκαμε ακόμη πιο πολύ το βιβλίο με τις χρωμοσελιδες συντροφιά με όλους τους ήρωες χελώνα μαϊμού πασχαλίτσα των βιβλίων που διαβάσαμε





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου