Ταξιδεύω στο χρόνο ''εφευρέσεις΄΄ Εκδόσεις Μεταίχμιο

To τελευταίο μας απόκτημα είναι εκπαιδευτικό και ήρθε από τις εκδόσεις μεταίχμιο. Οι εφευρέσεις ήρθαν στα χέρια μας και το εξερευνήσαμε.

Εφεύρεση χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε δημιουργική ενέργεια του ανθρώπου που καταλήγει  στην επινόηση πραγμάτων που δεν υπάρχουν προηγουμένως, ή στην ανεύρεση νέων μεθόδων εργασίας ή επωφελέστερων μέσων ή μεθόδων εκμετάλλευσης γνωστών δυνάμεων, ιδιοτήτων ή πραγμάτων.
Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, υπήρξαν κάποιες εφευρέσεις που άλλαξαν ριζικά τον κόσμο.

Μέσα στην  ιστορία, υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, κάποιες στιγμές, κάποιες σκέψεις και πράξεις που άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε. Τα εμπνευσμένα μυαλά που είτε με τη βοήθεια της τύχης, είτε χάρη σε πολυετείς προσπάθειες και δοκιμές κατάφεραν να εφεύρουν αντικείμενα και τεχνολογίες που έφεραν επανάσταση σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης ζωής.


Το βιβλίο είναι τόσο καλογραμμένο που ακόμη και εγώ το διάβασα και έμαθα πολύ ωραία πράγματα για τον πάπυρο, για τον τροχό, πως εξελίχθηκαν τα αυτοκίνητα , πως τα οχήματα ατμού και γενικά την όλη εξέλιξη τους.
Είναι ένα βιβλίο που θα μείνει στην βιβλιοθήκη σας.


Ελάτε να ταξιδέψουμε στον χρόνο και να εξερευνήσουμε τον κόσμο των επιστημονικών και τεχνολογικών εφευρέσεων.
Παρακαλώ καθίστε και δέστε τη ζώνη σας! Η χρονομηχανή θα πηδήξει αιώνες και χιλιετίες και θα μας μεταφέρει στη στιγμή που δημιουργήθηκαν οι σπουδαιότερες εφευρέσεις. Θα καλύψουμε τα πάντα – από την εφεύρεση του ποδηλάτου και του τροχού κεραμικής ως το πρώτο αυτοκίνητο και το πρώτο αεροπλάνο, με ενδιάμεσες στάσεις στην εφεύρεση της τυπογραφίας, των γυαλιών και του τηλεφώνου.



Χάρη στο εύληπτο κείμενο και τη μοντέρνα εικονογράφηση, αυτό το πανέμορφο βιβλίο θα τραβήξει την προσοχή κάθε μικρού αναγνώστη.

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις μεταίχμιο

στην ίδια σειρά θα βρείτε και το βιβλίο Ταξιδεύω στο Χρόνο ΄΄προιστορια΄΄



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου