Ο εξερευνητής από τις εκδόσεις Ψυχογιός



Τις προηγούμενες ημέρες έλαβα το βιβλίο Ο εξερευνητής μια συναρπαστικη περιπέτεια. Το διάβασα μέσα σε λίγες μέρες. Μια όμορφη χαλάρωση στη παράλια. 
Μια υπέροχη έκπληξη περιμένει τους αναγνώστες που λατρεύουν τα μυθιστορήματα με κεντρικό θεματικό άξονα τον αγώνα επιβίωσης… Η συγγραφέας καταφέρνει να συνταιριάξει απόλυτα το σασπένς με το συναισθηματικό φορτίο των ηρώων της σ’ αυτή τη συναρπαστική εξερεύνηση της φιλίας και της άγριας ομορφιάς της φύση.

Η Κάθριν Ράντελ γίνεται όλο και καλύτερη.  Είναι μια συναρπαστική περιπέτεια με τέσσερα παιδιά που προσπαθούν να επιβιώσουν στον Αμαζόνιο, ενώ ταυτόχρονα λέει ουσιαστικά πράγματα σχετικά με την ανθρώπινη φύση, την αγάπη και την απώλεια.




Η Ράντελ προσέδωσε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο δάσος του Αμαζονίου. Οι ήχοι, τα αρώματα, η χλωρίδα και η πανίδα είναι όλα παραστατικά δοσμένα και σχεδόν τα βλέπουμε με τη φαντασία μας… Πρόκειται για μια τρυφερή περιπέτεια δράσης με τροπικό χρώμα



Από το κάθισμά του στο μικροσκοπικό αεροπλάνο, ο Φρεντ παρακολουθεί τα μυστήρια της ζούγκλας του Αμαζονίου. Το όνειρό του από παιδάκι ήταν να γίνει εξερευνητής, να γράψει ιστορία και να διαβάσει το όνομά του στις λίστες των μεγάλων ανακαλύψεων. Αν μόνο μπορούσε να προσγειωθεί και να ψάξει μόνος του… 

Καθώς το αεροπλάνο συντρίβεται μέσα στην πυκνή βλάστηση, ο Φρεντ δεν έχει άλλη επιλογή. Μπορεί να κατάφερε να επιζήσει, μαζί με τα άλλα τρία παιδιά, όμως ή ζούγκλα είναι ένας αχανής και άγριος τόπος. Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για διάσωση, η πιθανότητα να γυρίσουν σπίτι σώοι και αβλαβείς είναι πλέον πάρα πολύ μικρή. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιος άλλος ήταν εκεί πριν απ’ αυτούς


το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα βιβλία της συγγραφέως




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου