Έρωτας μετά: Εξελίξεις «φωτιά» στη σειρά του Alpha-επεισόδιο 65



Η σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά», που προβάλλεται στο κανάλι από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:50, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με το σενάριο και τους ηθοποιούς που συμμετέχουν.
Τι θα δούμε απόψε (13/2)

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από την Ηλέκτρα για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αντιγόνης, σπεύδει στην κλινική για να τη δει ενώ η Όλγα προσεγγίζει τον Δημήτρη προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για τον Σταύρο.


Ο Τόνι βρίσκει στο τελευταίο βίντεο της Άννας ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού που έχει την Άννα ενώ η Νόρα, μετά το περιστατικό με τα λουλούδια, ξεσπάει εναντίον του ανεβάζοντας στο μπλογκ της ένα κείμενο ως απάντηση.
Τέλος, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας παίρνουν τ’ αποτελέσματα που δείχνουν αν όντως είναι αδέρφια.
Το βίντεο της Άννας αναγκάζει τον Κωνσταντίνο να καλύψει τη Φανή στην αστυνομία και να συμμορφωθεί με αυτά που θέλουν οι απαγωγείς. Ο Γιώργος βρίσκει έναν τρόπο να πιέσει περισσότερο τον Σταύρο και τη Βαγγελιώ για να ομολογήσουν, ενώ την ίδια στιγμή κάποιος άγνωστος στέλνει στην αστυνομία και στους συγγενείς νέο βίντεο της Άννας, σπέρνοντας τον πανικό. Στο μεταξύ ο Ηλίας επιχειρεί να συναντήσει για πρώτη φορά τη βιολογική του μητέρα.
Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να προστεθεί στο καστ των ηθοποιών της δραματικής σειράς στο κανάλι του Alpha, «Έρωτας Μετά».
Ο λόγος γίνεται για την Μέλπω Κωστή, η οποία θα υποδυθεί την μητέρα του Ηλία που εμφανίζεται ξαφνικά, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ζωή του πρωταγωνιστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου