Η Βάσω Λασκαράκη ξέφυγε από την φυλακή ή μήπως όχι;

Τα νούμερα του Alpha απογειώθηκαν


Έκανε ρεκόρ τηλεθέασης η σειρά Την πεμπτη


Οι εξελίξεις χτες στο Έρωτας Μετά ήταν ραγδαίες και έφεραν ανατροπές στα νούμερα! Ο Alpha απογειώθηκε στην τηλεθέαση και η Βάσω Λασκαράκη ξέφυγε από την φυλακή. Η σειρά έκανε ρεκόρ την πεμπτη 6/2! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά..

Με ίσως το πιο δυνατό επεισόδιο της σεζόν, το Έρωτας Μετά έφερε πολύ καλά νούμερα στον Alpha. Σε τέταρτο η σειρά έφτασε μέχρι και το 20.2% και εκείνη την ώρα που η Βάσω Λασκαράκη ξέφυγε από την φυλακή της, τα μηχανάκια της AGB χτύπησαν κόκκινο!

Τα τέταρτα τηλεθέασης του Έρωτας Μετά στον Alpha

20.2
13.1
13.7
13.3
13.3

Το spoiler μεγατόνων για το Έρωτας Μετά που είχε δώσει η ίδια η Βάσω Λασκαράκη

Φωτογραφία από την σειρά Έρωτας Μετά διέρρευσε η Βάσω Λασκαράκη. Με έναν φακό στο χέρι στα σκοτάδια η Άννα έδωσε spoiler.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες, στα γυρίσματα του Έρωτας Μετά.
Όπως φαίνεται η τηλεοπτική Άννα δεν έχει ξεφύγει ακόμη από την «φυλακή» που την έχουν ρίξει, κάτι που θα συμβεί σύντομα όμως στην σειρά και θα φέρει ταραχές


``````


Νέα είσοδος στο έρωτας μεταά
 Ο ΗλΊας ψάχνει να βρει την βιολογική του μητέρα

«Έρωτας μετά»: Εξέλιξη «φωτιά» στη σειρά ανατρέπει τα δεδομένα



Ο λόγος γίνεται για την Μέλπω Κωστή, η οποία θα υποδυθεί την μητέρα του Ηλία που εμφανίζεται ξαφνικά, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ζωή του πρωταγωνιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου