Εκδόσεις Μεταίχμιο: Η Μαγική Πυξίδα

"Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στη ζωή μας ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε. Ανθρώπους που είναι δίπλα μας στις δύσκολες αλλά και στις όμορφες στιγμές, που μας φροντίζουν και μας προσέχουν. Που μπορούμε να στηριχτούμε. 
Η συνεισφορά των παππούδων είναι πολύτιμη τόσο στα παιδιά τους, όσο και στα εγγόνια τους. Οι γονείς μπορούν να λάβουν πολύτιμη εμπειρία από την επαφή και την συνεργασία με την γιαγιά και τον παππού. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να μπουν τα θεμέλια και με τον καιρό να χτιστεί μια μοναδική σχέση ανάμεσα σε εγγονια - παππούδες, και ο καθένας να λάβει πολλά θετικά στοιχεία από αυτή την αλληλεπίδραση.
Τι γίνεται όταν ο παππούς με τα 4 εγγόνια του βρίσκει τρόπους για να τα πείσει να πάνε στα κρεβάτια τους, ένας ακούραστος παππούς με μια μαγική πυξίδα ξεκινά ταξίδια νοερά που περνάνε καταπληκτικά όλοι τους, όμως μόλις κουραστούν από το ταξίδι πετάνε νοερά με την μαγική πυξίδα σε άλλο πλανήτη. 
Περνάνε από πολλά μέρη, βουνά λαγκάδια, βλέπουν τα μεγάλα ζώα, τα παράξενα φυτά, σε κάθε πλανήτη θα ζήσουν και μια μεγάλη περιπέτεια. αφού ταξιδέψουν σε όλο το κόσμο, θα καταφέρουν μαγικά να φθάσουν στο σπίτι τους. και μετά στα κρεβάτια τους.  
Η συμβολή των παππούδων είναι πολύτιμη, αρκεί και ο παππούς να έχει αντοχές να αντέξει. 
Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα που επιφυλάσσει ένα σωρό περιπέτειες! Διασχίστε μαζί τους εξωτικές θάλασσες καβάλα στη ράχη ιπτάμενων ψαριών, καλπάστε σε άνυδρες κοιλάδες πλάι σε καουμπόηδες και βουβάλια και τρέξτε να γλιτώσετε από ορμητικές χιονοστιβάδες ψηλά στα ελβετικά βουνά!
Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σ’ ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο!

Πάμε να ταξιδέψουμε λοιπόν

Πρώτη στάση: Εξωτική παραλία με καταγάλανα νερά, γεμάτη ιπτάμενα ψάρια, παγωτά και φοίνικες, αλλά και ενοχλητικά καβούρια.

Δεύτερη στάση:
Κοιλάδα στην Άγρια Δύση, με καουμπόηδες και ιππασία πάνω σε άλογα, αλλά και αγριεμένους αγριοβούβαλους.

Τρίτη στάση: Ελβετικά λιβάδια και πικνίκ στη λιακάδα, στη σκιά των Άλπεων, δίπλα σε παχιές αγελάδες, συνοδεία κιθάρας παππού, αλλά και ορμητικές χιονοστιβάδες.

Τέταρτη στάση: Στο σπίτι και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο για όνειρα γλυκά

Αυτό το ταξιδιάρικο παραμύθι θα το βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου