Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μου - Εκδόσεις Μεταίχμιο

Πως να μιλήσετε στο παιδί για να το βοηθήσετε να αναπτύξει υγιείς τρόπους σκέψης και αντιμετώπισης των δυσκολιών.

Kάθε άνθρωπος είναι διαφορετικό και όλοι είμαστε καλοί σε κάποια πράγματα και λιγότεροι καλοί σε άλλα. Θα νιώσουμε πιο ωραία για αν αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τις επιτυχίες μας και ταυτόχρονα να αποδεχτούμε ότι δεν γίνεται να είμαστε καταπληκτικοί σε όλα.
Ένας τρόπος για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας είναι να τον αποδεχτούμε

Γιατί το σώμα και ο νους μου συνδέονται άμεσα ως προς την φροντίδα τους και ποια απλά πράγματα τα φροντίζουν εξίσου; Τι είναι η ευτυχία, ποια τα δύο είδη της και πόσο διαρκούν; Πώς αναγνωρίζω και διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου έτσι ώστε να παραμένω υγιής;


Όλοι γνωρίζουµε ότι ο υγιής τρόπος σκέψης είναι πολύ σηµαντικός. Πώς µπορούµε όµως να µάθουµε να προστατεύουµε τον ψυχισµό µας από µικρή ηλικία;
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται κάποιοι πρακτικοί τρόποι που θα µας βοηθήσουν να φροντίσουµε και το πνεύµα µας εκτός από το σώµα µας. Αναπτύσσονται έννοιες όπως η θετική εικόνα του εαυτού, η συναισθηµατική νοηµοσύνη, οι σχέσεις και η ενσυνείδηση, και τα παιδιά ενθαρρύνονται να αποκτήσουν από νωρίς τους κατάλληλους µηχανισµούς αντιµετώπισης των δυσκολιών. 

Με ευχάριστη εικονογράφηση, που βοηθά στην κατανόηση.
Περιλαµβάνει οδηγό για τους ενήλικες.
Ιδανικό για να το µοιραστείτε µε το παιδί.

Το βιβλίο αυτό βοηθά να μπουν οι βάσεις για την ψυχική υγεία τους και αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε γονιό που κατανοεί πόσο σημαντικός είναι ο υγιής τρόπος σκέψης.




Θα το βρειτε στις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου