Εκδόσεις Ψυχογιός: Καλοσύνη

Καλοσύνη - Εκδόσεις Ψυχογιός 

Το βιβλίο που πήραμε στα χέρια μας έχει να κάνει με την καλοσύνη. Αφορά τους σωστούς τρόπους που κάνουμε απέναντι στους δικούς μας , απέναντι στους φίλους μας
Λένε συχνά πως πρέπει να κάνεις το καλό ακόμη και αν αυτό που εισπράττεις από τους ανθρώπους είναι κακό,  λένε πως αυτό που δίνεις δεν πρέπει να έχει σχέση με αυτό που παίρνεις
Λένε πως αν κάνεις καλό στους ανθρώπους που σου κάνουν κακό θα είσαι ευτυχισμένος γιατί δεν θα γίνεις  σαν κι αυτούς.
Η Καλοσύνη είναι Χάρισμα. Καλός άνθρωπος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Καλοσύνη: Σπάνιο πράγμα σήμερα. Η καλοσύνη απαιτεί απίστευτη ψυχική δύναμη. Είναι μια αρετή, ένα χάρισμα που δυστυχώς λίγοι ευτύχισαν να έχουν. Η καλοσύνη είναι δύναμη δεν είναι αδυναμία και τη δύναμη πρέπει να τη χρησιμοποιείς με σοφία.
Καλοσύνη: Σπάνιο πράγμα σήμερα. Η καλοσύνη απαιτεί απίστευτη ψυχική δύναμη. Είναι μια αρετή, ένα χάρισμα που δυστυχώς λίγοι ευτύχισαν να έχουν. Η καλοσύνη είναι δύναμη δεν είναι αδυναμία και τη δύναμη πρέπει να τη χρησιμοποιείς με σοφία.

Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο με μυριάδες θετικές και αισιόδοξες ιδέες. Θα βρείτε από Βάζα Καλοσύνης μέχρι εγκάρδια σφιχταγκαλιάσματα. Και θα δείτε πως πάντα υπάρχουν τρόποι να βοηθάτε ώστε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος, ακόμα κι αν είστε μικροί ή λίγο ντροπαλοί.
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όλοι είναι καλοί. Πώς μπορούμε να τον κάνουμε πραγματικότητα;

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου