Εκδόσεις Ψυχογιός: Οι πρώτοι μου ήχοι στο αγρόκτημα

Ποιος είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για να διαβάσεις παραμύθια στα παιδιά σου;
Τα σκληρόδετα βιβλία, τα μουσικά με τους ήχους τους γνώριμους για τα βρεφάκια μας από  τις εκδόσεις ψυχογιός με έχουν σώσει.  Κάθε βράδυ  το μωρό μας θέλει να πατάει τα κουμπιά και να ακούει τα ζωάκια με τους χαρακτηριστικούς ήχους. Οι πρώτοι μου ήχοι στο αγρόκτημα των εκδόσεων ψυχογιός κάθε βράδυ μας συντροφεύει. Οι ήχοι είναι τόσο καθαροί, τόσο δυνατοί και τόσο ξεκάθαροι και ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα των κανονικών ήχων ζώων. 

Πολλοί νέοι γονείς, μεταξύ άλλων, αναρωτιούνται αν υπάρχει κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσουν να διαβάζουν παραμύθια στο παιδί τους. Και αν ναι, ποια είναι αυτή.
Δε μπορείς να πεις κατηγορηματικά ότι πρέπει να ξεκινήσεις να του διαβάζεις παραμύθια σε μία συγκεκριμένη ηλικία. Ωστόσο, όσο πιο νωρίς το κάνεις, τόσα περισσότερα θα είναι τα οφέλη. Και όπως ξεκινάς να μιλάς στο παιδί, από νεογέννητο, χρωματίζοντας και αλλάζοντας τη φωνή σου, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το να διαβάζεις ένα παραμύθι. Εξάλλου, μπορεί ένα μωρό να μην κατανοεί τη σημασία των λέξεων, όμως, η ανάγνωση από οικείες φωνές, όπως της μαμάς ή του μπαμπά, το κάνει να νιώθει ασφαλές, ενώ λαμβάνει και την αγάπη που χρειάζεται, από το περιβάλλον του.
Εμείς από νεογέννητο του διαβάζω, παραμυθάκια, ξέρω οτι καταλαβαίνει πολύ λίγα πράγματα αλλά του αρέσει και το απολαμβάνει.

Πατήστε τα κουμπιά για να ακούσετε τους 6 διασκεδαστικούς ήχους του βιβλίου, από το αλογάκι που χλιμιντρίζει ως το κοτοπουλάκι που τιτιβίζει. 
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τις όμορφες εικόνες, μαθαίνοντας παράλληλα τους πρώτους ήχους ζώων του αγροκτήματος.

Το μουσικό παραμύθι θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου