Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη: Μια οικογένεια, τρία επίθετα

Μία οικογένεια τρία επίθετα

Όταν οι γονείς ξαναπαντρεύονται μετά από ένα διαζύγιο, μια ξεχωριστή σχέση δημιουργείται μεταξύ των παιδιών του και του πατριού. Η σχέση με τον πατριό (ή την μητριά) δεν είναι κάτι εύκολο ούτε απλό. Αρχικά οι ρόλοι αλλάζουν και στην αρχή όλο αυτό έχει μια πολυπλοκότητα .
Ερχόμενοι από διαφορετικές συνθήκες ζωής, προσωπικές αξίες, βιώματα και προηγούμενες σχέσεις, ο νέος σύντροφος και τα παιδιά της μητέρας πρέπει να βρουν την δική τους οικογενειακή οικειότητα, προσδοκώντας να μπορέσουν να διαχειριστούν τις διαφορετικότητες ώστε να λειτουργήσουν σαν μια οικογένεια. Για όλους λοιπόν, είναι δύσκολο να ξέρουν πώς να δράσουν και πώς να αντιδράσουν, πώς να ταιριάξουν, πώς να το διαχειριστούν ώστε να πάει καλά όλο αυτό.
Η Αρκουδίτσα Μελένια λατρεύει τον αδελφό της Γάτο Βαμπίρο, παρόλο που δεν έχουν τον ίδιο μπαμπά.
Αυτός είναι ο λόγος που τα δυο παιδιά δεν μοιάζουν καθόλου, εκτός από τις μυτούλες τους που έχουν σχήμα καρδιάς. Ωστόσο, γνωρίζουν ότι τους συνδέει κάτι πολύ δυνατό
Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργη ή και ασυνήθιστη μπορεί να φαίνεται μια οικογένεια, είναι το καλύτερο καταφύγιο που θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ.
Γιατί η οικογένεια είναι το ασφαλές εκείνο μέρος, φτιαγμένο από αγάπη και εμπιστοσύνη, που το μοιραζόμαστε με όλους όσους αγαπάμε!

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Χάρτινη πόλη 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου