Σταυρόλεξα για παιδιά κατά της βαρεμάρας λόγω Κορωνοϊου

Η χώρα κατεβάζει ρολά.
Κλείνουν όλα τα εμπορικά κέντρα, καφέ, μπαρ και καφετέριες. Γενικά όλοι οι χώροι εστίασης, εκτός delivery και καταστημάτων εστίασης με δυνατότητα παράδοσης κατ’ οίκον.
Κλείνουν βιβλιοθήκες, μουσεία, αρχαιολογικοί και αθλητικοί χώροι (εκτός των ανοιχτών χώρων άθλησης για μεμονωμένη άσκηση), κέντρα αισθητικής., κουρεία, κομμωτήρια, εκπτωτικά χωριά.


Μένουμε στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο, βγαίνουμε μόνο αν υπάρχει σοβαρή ανάγκη. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους,
Μένουμε σπίτι! Για το δικό μας το καλό, και των συνανθρώπων μας. Δεν έχει σημασία αν ανήκουμε σε κάποια ομάδα υψηλού κινδύνου ή αν έχουμε κάποιον δικό μας άνθρωπο σε αυτή την ομάδα. Σημασία έχει ότι όλοι μας ανεξαιρέτως πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να προσέχουμε. Καθόμαστε σπίτι μας και κάνουμε φανταστικά πράγματα! Μαγειρεύουμε, βλέπουμε σειρές, διαβάζουμε βιβλία, παραμύθια, λύνουμε σταυρόλεξα , παίζουμε κρυφτό μαζί με τα παιδιά μας, κάνουμε γυμναστική και ότι άλλο θέλει ο καθένας. Στο χέρι μας είναι να προφυλαχτούμε και να προφυλάξουμε και τους υπόλοιπους. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.


Βγαίνουμε έξω από το σπίτι μόνο όταν ΠΡΕΠΕΙ και όταν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Και πάντα τηρούμε τους κανόνες υγιεινής είτε είμαστε μέσα στο σπίτι είτε έξω.
Ας οπλιστούμε με δύναμη και υπομονή. Το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά πιστέψτε με, ευκαιρία να καθίσουμε λίγο στο σπίτι και να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Ευκαιρία να σας δείξω και κάποια σταυρόλεξα που έβαλα στο γιο μου να τα κάνει. Είχε πολύ πλάκα. το ευχαριστήθηκε.











είναι διασκεδαστικά , θα τα αγαπήσουν τα παιδιά σας





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου